30 Temmuz 2010 Cuma

Açık ve Net

Mustafa,Ayhan ve Barışı izlemek için mi kombine alacağız?

Kim dediyse çok iyi demiş Mehmet Helvacı'ya.Maç başlamadan kadroya bakınca insanın içindeki hevesi kırılıyor bu ne lan diyorsun.Sezonun ilk maçı bir heyecan var genç çocuklar varmış öyle duyuyoruz-maalesef izleyemiyoruz- maçtan önce de konuştuk hatta EMRE ÇOLAK,CUMHUR falan oynarsa iyi olur zaten rakip zayıf çocuklar kendini gösterir belki de gol atarlar moral olur kendilerine güveneleri gelir.Ama neredeeeeeeeeeeeeeeeee....Bizim çekooo Rijkaard koymuş ortaya SARP-BARIŞ-AYHAN nedir bu ya şaka mı?

Rijkaard geçen sene dedik ki yeni geldin burası türkiye anlayamadın ortamı,ama neeskens geçenlerde açıklama yapıyor biz artık Türkiye şartlarını öğrendik ona göre ayar vercez diyor.Bir de Rijkaard gelince total fubol falan hesabı yapıyoruz gençler diyoruz bizden bi xavi iniesta çıkarmı diyoruz ama yok televiyonu bi açtık ki hemde 4 kişi world cup yapıyoruz maçın en zevkli yerinde dedik açalım maça bakalım ulan açmaz olaydık beee..

Ayıptır yazıktır 20 milyon taraftarı var bu takımın yazık günah bea..Go Home Rijkaard gerçek olacak galiba,hatta rijkaard bunun olması için çok çabalıyor gibime geliyor. Çok yanlışlar yaptı ve yapmaya devam ediyor.Düzelir mi orasını bilmem inşallah diyelim...