29 Ocak 2011 Cumartesi

Az Kaldı Az..2-0

Geçen hafta ki ballı galibiyetin ardından bu hafta daha bir heveslenen haginin saçma sapan takımı ve bizzat kendisinin hevesi kursağında kaldı. Gaassaraylıyım ama inan hiç üzülmedim aksine sevindim gönül ister ki önümüzdeki antep kupa eskişehir anteplig maçlarında 3te sıfır yapsın ve hagiyle beraber adnanlar el ele gitsin ama bakalım. Bazı saçmalama diyenler olabilir bu nasıl taraftarlık diyenler olabilir ama bu takımla nereye gidebilirsin onu bana söyle arkadaş hadi o yenilse dediğim 3 maçı yense ne olacak yaa bu hagi aptisi ile nereye kadar gidebilirsin.

Şimdi gelelim maçın kadrolarına Bursa Kenny Miller'ı aldı.Geçen hafta sanırım sonradan girmişti bu hafta 11 de, kalan 10 kişi de Sercan ve Volkan yedekte olmasına rağmen sürpriz yok. Yani bursa her zaman ki kadro yapısı ve oyun tarzıyla başladı. Bizim Hagi abinin kadroda ise efsane servet, barış-ayhan müthiş ikilisi, RenoClio vs. 11 de başladı. Haaa bakıyorsun BOGDAN Stancu adında ki 5 milyon avroluk dev transfer yedek oturuyor. Şimdi şöyle iki soru var adam hazır değil de mi oynamıyor yoksa Hagi mi oynatmıyor? Eğer adam hazır değilse ki geleli 15 gün olmuş bu nasıl bir adam neye hazır değil ne iş yapıyor 15 gündür ne alemde arkadaş bu nasıl 5 milyon avro ediyor o zaman, haa adam hazırda sen oynatmıyorsun ki benim dediğime geliyorsun senden bişey olmaz be Hagi abi boşuna uğraşma git okuluna çocuklarla takıl..

İş dönüyor dolaşıyor ve haginin vizyonuna geliyor. Demiş ki ben bıraktığımdan beri türk futbolu çok değişmiş vs. Lan değişir tabi dünya değişiyor arkadaş yakında bizim bebeler uzaya gidecekler, sen monacoya o golü atarken ben daha ortaokuldaydım şimdi üniversiteyi bitirdim askere gittim geldim dünya değişiyor tabi be hagi abi sen ne diyorsun yaa?

Amann yaa ben demiştim demekten sıkıldım ama demiştim kesinlikle transfer yapılmamalı yapılacaksa gurbetçilere ve alınırsa 1 tane yabancı genç orta saha oyuncusu alınmalıdır diye ama işte köseyiz sakalımız çıkmıyor kimse biplemiyor hadi bakalım.

Koskoca Galatasaray takımının hedeflerimi küçülmüş onu bilemem ama devre arasında transfere 10 milyon avro gibi para harcayarak Culio,Stancu,Zapata gibi adamlar getirmeye kadar düştüyse sorun büyük demektir.

Unutulmaması gereken not: GUTİ+ALMEİDA+Q7+SİMAO bonservis bedeli=10.1 milyon avro

Unuttum sanmayın hemen barış-ayhan ikilisine geliyorum. Barış bu takımda oynayamazsın şimdi soruyorum trabzon-bursa-fener-beşiktaş-kayseri-antep bu takımların hangisi seni 24 kişilik kadrosunda bulundurur? Bence hiçbiri hatta bu takımlara biraz daha ekleyebiliriz ya neyse..Sakatlandın çıktın tamam insanların sakatlığı sevindirici değil ama inş. son maçın olur o formayla..Gelelim ayhan denilen pislik çirkef lanete..Arkadaş biz seni izlemekten bıktık sen geri dönmekten bıkmadın nasıl bir adamsın ki inş. seninde o formayla son maçın olur.


28 Ocak 2011 Cuma

Luis Suarez Liverpool'da...


Son 2 sezonun hollanda ligi gol kralı olarak geçirdikten sonra dünya kupasında ki müthiş performansı ile Uruguay'ın yarı final oynamasında büyük payı olan Luis Suarez Liverpool'a imzayı çaktı.

Sezon başından beri premier ligde avrupada vs. her yerde herşeyi berbat eden Liverpool transfer döneminde 1-2 hamle ile lige biraz olsun tutunup en azından avrupaya katılmak en azından seyircisinin gönlünü almak için birkaç transferle aldığı başarısız sonuçların üstünü örtmeye çalışıyordu.

Bu nedenle Luis Suarez transfer transferine yönelen Liverpool ilk etapta yaptığı 15 milyonluk teklifi Dzekonun 32.5 milyona M.Citye gitmesi referansından dolayı AJAX ın az bulması sonucunda miktar arttırmak zorunda kalarak 26.5 milyon avro karşılığında renklerine bağladı.

Haa bu transfer liverpool için herşeyi değiştircek mi bilinmez ama en azından gol yollarında Torresin tek başına yükü kaldıramaması sebebiyle gelen gol kısırlığına bir nebze olsun çözüm olacağını bununda galibiyetleri getireceğini söylemek yalan olmaz. Ancak kadro yapısı itibariyle UNİTED,CİTY,CHELSEA,ARSENAL hatta ve hatta tottenhamdan bile seviye olarak alt seviyede oyunculara sahip olması sebebiyle daha çok transfer yapması gerekiyor, özellikle de defans ve orta alana..

Türkiye Kupası Kuraları Çekildi..


Ziraat Türkiye Kupasında çeyrek ve yarı final kuraları çekildi.

Beşiktaş-Gaziantep BLD / Gaziantepspor-Galatasaray
İstanbul BLD-Kasımpaşa / Gençlerbirliği-Bucaspor

Göründüğü gibi saçma sapan bir kura çekimi oldu. Çünkü bir saçmalık olan grup maçları yetmezmiş gibi gruptan çıkanlarda birbirleriyle eşleşti.

Ama tek üzüldüğüm Haginin Gaassarayının Beşiktaştan kurtulmuş olmasıdır. Haaa çok beşiktaştan kurtuldu ama Gaziantepte hiç fena değil yani o köteler sıkıntı yok.

Son olarak dileğim şu; Beşiktaşın ligi ilk 3 te bitireceğini düşünürsek sıralama ile avrupa kupalarına katılmayı garantiliyor. O yüzden beşiktaşın finali küme düşmesi nerdeyse herkes tarafından kabullenen BUCA veya KASIMPAŞA ile oynaması ve UEFA AVRUPA ligine küme düşmüş yani bank asyadan bir takımın gidecek ve gidiyor olmasıdır. Olmasın mı lan?

Nba ALL-STAR İlk 5'ler Belli Oldu

P(x) fişmeken tarihinde başlayan ALL-STAR oylamalarında sona gelindi ve ilk beşler halk oylarıyla belli oldu. Halk oyları Nba için tuhaf bir sözcük seçimi oldu ama olsun burada ki jargon böyle diyelim çok da saçmalamadan kim ne kadar oy almış bir bakalım hemen..

Kobe Bryant:2,380,016
Chris Paul:1,281,591
Kevin Durant:1,736,728
Carmelo Anthony:1,299,849
Yao Ming:1,146,426

Şu kadroya YAO hiç yakışmıyor ama sonuçta oylarla belli olduğu boş konuşmanın faydası yok.



Derrick Rose:1,914,996
Dwyane Wade:2,048,175
Lebron James:2,053,011
Amare Stoudemire:1,674,995
Dwight Howard:2,099,204



20 şubatta Los Angeles'ta ki gençlik parkının karşısında bulunan STAPLES CENTER da oynanacak sanırım 60.sı düzenlecek aksiyon da yedek oyunları 30 takımın koçlarının vereceği oylarla belli olacak. Bu isimlerin 3 şubatta açıklanması bekleniyor.

Giampaolo Pazzini İnter'de...


Yaz aylarında sampdoria başkanının bir açıklaması vardı: "Pazzini için 100 milyon avro da verseler satmam" diye çok gülmüştüm. Hatta yorumlaştığımız elemanlarla iyi kaynatmıştık goal.com da..Neyse aradan 6 ay falan geçti önce Cassano kaçtı ardından da Pazzini.

Hem de 10 milyon avro gibi ucuz bir fiyata gitti. Haaa bazılarına göre ucuz diyorum bence çok normal bir fiyat çünkü kaç maçtır izliyoruz takip ediyoruz öyle ekstra özelliği olan bir adam da değil yani neyse sonuçta önemli olan sampdoria başkanına kaçan 90 milyon avro olmuş.

Pazzini 4.5 yıllık sözleşmeye imza atmış. Eto'o Milito Pazzini bol forvet ama zor be intercik ZLATAN olduğu sürece milan götürür bu işi ki gönül ister ki juventus alsın götürsün o kupa DEL PİERO' nun ellerinde yükselsin ama imkansız...

Hafta Sonu Ekranda 31 Maç


28 Ocak Cuma
17:00 Özbekistan-G. Kore @ Eurosport
21:30 B. Leverkusen-Hannover 96 @ TRT 3
29 Ocak Cumartesi
13:30 Karabükspor-Kayserispor @ Lig TV
14:00 Karşıyaka-Ç.Rizespor @ TRT 1
14:30 Everton-Chelsea @ NTV Spor
16:00 Sivasspor-Antalyaspor @ Digi
16:30 W. Bremen-Bayern Münih @ TRT 3
17:00 Avustralya-Japonya @ Eurosport
17:00 Bucaspor-Kasımpaşa @ Digi
18:30 Kaiserlaustern-Mainz 05 @ TRT 3
19:00 Lazio-Fiorentina @ Spormax
19:00 Bursaspor-Galatasaray @ Lig TV
19:15 Southampton-Man. United @ NTV Spor
21:00 Hercules-Barcelona @ NTV Spor
21:45 Catania-Milan @ Spormax- TV8
22:00 Lille-Lens @ Kanal A
30 Ocak Pazar
13:30 Brescia-Chievo @ TV8
13:30 Tavşanlı Linyitspor-Mersin İY @ TRT 1
14:00 Ankaragücü-Manisaspor @ Digi
14:00 Arsenal-Huddersfield @ NTV Spor
15:00 İstanbul BŞB-Beşiktaş @ Lig TV
15:30 NAC Breda-Ajax @ Beyaz TV
16:00 Notts County-Man.City @ NTV Spor
16:00 İnter-Palermo @ Spormax - TV8
16:30 Stuttgart-Freiburg @ TRT 3
17:00 Gaziantepspor-G.Birligi @ Digi
18:00 Bordeaux-Nice @ Kanal A
18:30 E.Frankfurt-M.Gladbach @ TRT 3
19:00 Fenerbahçe-Trabzonspor @ Lig TV
19:00 Samsunspor-Altay @ TRT 1
20:00 Osasuna-Real Madrid @ NTV Spor
21:45 Juventus-Udinese @ Spormax - TV8 /Yorum
22:00 Monaco-Marsilya @ Kanal A
31 Ocak Pazartesi
20:00 Adanaspor-Kartalspor @ TRT 6
20:00 Eskişehirspor-Konyaspor @ Lig TV
22:00 Racing Santander-Valencia @ NTV Spor

26 Ocak 2011 Çarşamba

Lucas Neill'a Atanlara..


Birkaç blog da okuduğum yazılara ithafen yazıyorum. Biri demiş ki Cananın defansta oynaması Neill'ı orta sahada oynamaya iter bu da iyi olur, biri demiş ki hagi Neill'i gözden mi çıkardı acaba?

Şimdi hacı abiler; Cana nın defansta oynaması seçeneği bir zorunluluk mu bence değil olmamalı da çünkü hakan balta oraya alabilirsin, Sinanı çıkarıp oynatabilirsin haaa bu iki ihtimal olmuyorsa son seçenek Cana olur çünkü Cananın defansa geçmesi bizi çılgına çeviren BARIŞAYHANSARP üçlüsünden birinin kesinlikle sahada olmasını garantilemesi anlamına gelir ki şu saatten sonra gönlümüzden geçen hadi benim gönlümden geçen Cana-RENOClio-Yekta üçlüsüdür ki tüm gaassaraylıların da istediği bir üçlüdür öyle de olmalıdır yoksa "sergen yalçınla sıkıntı var" demekten başka çarem kalmayacak size beyler..

Haginin Neill'i gözden çıkarmasına gelince çok da umrumdasın be Hagi biz seni gözden çıkardık zaten açık ve net söylüyorum sen yolcusun boşuna çabalama çünkü olmuyor be bilader oynadığın gibi oynatamıyorsun beyinde bi problem olabilir hadi bak keyfine çok göze batma ama...

Neill ile ilgili son olarak umarım sezon sonu biten kontratını uzatırlar ve futbolu bu ülkede bırakır onun gibisi 10 senede bir geliyor. Gheorghe Popescu 1996-2001,Lucas Neill 2011..

Son dedim ama şunu yazmadan geçemem TT Arena açılış maçında Lucas Neill'a 3 kere O'Neill diyen ve bu telaffuzu ile "İLKER TAHSİN" liğini birkez daha kanıtlayan şahısa da yok artık yuh diyorum.

Son olarak gönlümden geçen orta üçlüyü vermişken komple bir kadro veriyim dedim hani yeşillik olsun dimi gençler...




Trabzonun Liderliğinin Göstergelerinden..


Şenol Güneş, bir gazetecinin 'Verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz' yönündeki sorusu üzerine de 'Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hakem şunu vermiş, bunu vermiş diye konuşarak bunu geri alamayız. Ama yanlış kararlar veren varsa onları etkileyen varsa onlar düşünsün. Bizim vicdani bir rahatsızlığımız yok' ifadelerini kullandı.

Ankaragücü maçından sonra kaybedilen 2 puan Trabzonun dengesi bozar mı, artık onlarda tökezlermi diye düşünenlere Şenol Reyizden kapak gibi dolaylı bir cevap gelmiş yine. Boşuna reyiz demiyoruz adama konuşmayı biliyor akıllı motive edici olayları büyütmüyor. Jaja kampa geç geldi ne oldu hiç cezasını aldı ama medyada 2 kelam laf göremedik çünkü şenol hoca baba sen oyna topunu dedi geçti. Aynısını şimdi yine yapmış bence; kaybedilen 2 puanın trabzona psikolojik baskı oluşturacağını ve bu hırsla camianın hakemlere vs. saldıracağını düşüneceğini düşünenlere kapak olmuş. İyi de olmuş. Aslında trabzonluları pek sevmem bu açık ve net ama sırf ŞENOL REYİZ için istiyorum şampiyon olsunlar ki oynadıkları futbolla zaten bunu hakediyorlar.

Bir de son olarak 2 satırda trabzondaki trabzon seyircisine yazıyım. Takım ilk yarıyı 42 puanla lider kapatmış. 2 .yarının ilk maçı tribünler boş bırakılır mı? İşte bun seyirciyi bu yüzden sevmiyorum. Haaa gelselerdi yenecek miydi trabzon belki yine yenemeyecekti ama olsun o desteği takıma hissettirmek önemli hacılar. Hadi sessizce arkamıza bakalım kaçıyoruz..

Hagi,Romen,Giovani,Becali,Steau,Sen,Ben,O,Şu

Geçenlerde Twitterda "Anıl Dilaver, Cem Sultan, Cumhur ve Sinan 10 günlüğüne Steau Bükreş ile anlaşmışlar" diye yazmıştım Gökmen Özdemir gülmüştü bana. Gazeteci benimle muhatap oldu lan çok iyi olum bu bana gülümsedi hahaha tabi bu değil.

Olayın aslı şu devre arasında Steau Bükreşten Stancu, Zapata, RenoClio alındıktan sonra dedim heralde sadece romanyadan adamlar gelecek hatta romanyayı da geçtim sadece steaudan alınacaklar. Demeye kalmadım dün mynetin haberi BECALİ denilen pezevenk kapıyı aralamış 22 yaşında genç bir çocuk varmış-neresi gençse- Erik Bicfalvi diye onu köteleyecekmiş şimdi de. Heralde 5-6 milyonda ona verir bu salak yönetim ve adnancıklar.

Yetmezmiş gibi dün bir de stancunun açıklaması düştü piyasaya..Hemen bakıyoruz ne demiş;

Stancu: "Afellay'in Barca'ya 3M€ ya gittigi yerde Rumen liginden kimse 5M€ etmez bence."
Bu ne demek biliyor musun bak gaassaray ben biraz malım steau daha doğrusu becali abim size iyi kitlemiş, ama suç sizde çünkü o adnanlar olduğu sürece size daha çok kitlerler canınızı sıkmayın.

Şimdi 5 milyon euro verdiğin adama bi bakalım; neymiş 23 yaşındaymış yetenekliymiş 5 e aldık ama 10 satarız muhabbetleri var, gelecek vaad ediyormuş vs. cart curt.. Lann adama sormazlar mı konya maçında tek golü atan ANIL DİLAVER kaç doğumlu 1990 lı daha 20 yaşında Stancudan neyi eksik. Stancunun başarısı ne onu söylesenize. Sanki bana şampiyonluğa gidiyorsunda kadroyu genişletiyorsun ve gençlere şans verecek durumda değilsin. Ulan dangalak yönetim lider seni 2 ye katlamış 20 puan önünde hala neyin peşindesin sıçmışın batırmışın bırak işte bundan iyi zaman mı olur o çocuklara şans vermek için.

Ama yok Adnan SEZGİN denen kene öyle bir yapıştı ki adam kendi battı yanında 100 yıllık takımı da batırıyor, sıçıyor üstüne "ADNAN'S" yazıyor.

Haa tek suçlu o mu tabi değil..Hagi diye bir efsane futbolcu vardı ama sadece futbolcu olarak efsane gerisi hikaye şu kadar anlamıyor futboldan adım gibi eminim. Şimdiye yaptıkları ortada olduğu için geniş geniş konuşuyorum.


Varsa içinizden hagiyi savunacak sabaha kadar da varım diyorum. Çünkü bazı dangalağın aptileri var hala hagiyi savunuyorlar.

Olay tam şu bence Hagi bir gün evde oturuyor yada okulunda çocuklara futbol eziyeti çektiriyor derken tak telefon geliyor. Gaassaraydan Adnancıklar arıyor. Hopp hagide çocuklarla oynamaktan sıkılmış zaten gidiyim de iki takılıyım saçmalıyım orada diye hopp sabiha gökçen bilemedin atatürk havaalanında. Derken bunu duyan BECALİ-steau bükreş başkanı olur gavat- hagi gitti bundan faydalanmamız lazım diyor ve saf haginin kanına giriyor. Sonra Allah ne verdiyse diyorlar kim diyor? Hagi, Becali, Sezgin, Polat hoppp orta saha mı eksik biz kendi orta sahalarımız oynatmıyoruz Musayı kiralık yolladık cumhura şans vermiyoruz çek ordan bi RENOCLİO diyo, aaa dur yetmez bu bizde kaleciler de iyi değil-ulan takım kötüyse kaleci napsın- ver oradan bi kaleci diyorlar 7 aydır futbol oynamamış bir kaleci yolluyorlar ZAPATA, aaaa dur dur dur abii bende forvetler var ama sen yokmuş gibi yap çek oradan bi dallama al sana boktan bi STANCU...Haaaa tamam mı diyor BECALİ hagi bakıyor bende bir orta saha daha olsa fena olmaz diyor BECALİ nin son bombası geliyormuş ki umarım gelmez...

Koskoca 100 küsür yıllık, 25 milyon seyircisi olan takımın düştüğü hallere bakarmısınız sayın seyirciler..3 tane romen çingenesinin ve 2 tane adnanın yaptıklarını..Sonra çıkmış boş boş konuşmalar yapıyorsun adnan yazık lan sana soyadına yazık..

25 Ocak 2011 Salı

Q7 ve Çetesi


Manuel Fernandes: Montunu beğendim çakal. Ama içine birşey giymemişsin üşeteceksin sonra sakatım ayağına yatacan dimi yemezler..Boru paça kot tercihin güzel ama ayakkabılar nedir müdür öyle yaa olmamış çalış biraz daha..

Simao Sabrosa: Baba çok sakin hareketlerle geliyor. Normal bir tip olmuş, deri mont seçimin takdire şayan.

Hugo Almeida: Modu tam şu; tamam Q7 çetenin reisi sen ama aga ben senden hem uzunum hem de yauşukluyum türk kızları beni daha çok sever hey yavrum atkıma bak bee...

ÇETECİ Q7: Olay tam şu; saati taşıyamamış kolu ağrımış elini cebine sokmuş, boynunda puşiden bozma yer bezi hacı abi, sağ ayağıyla da travela yapmış ama resimde top çıkmamış olsun sıkınyı yok biz anladık, gömlekte aynı şekil maçlardaki gibi formanın altından çıkan beyaz atlet tadında olmuş, sonuçta reyiz kendini belli etmiş hadi dağılalım gençler...



Taraftardan Taraftara..

Servetin attığı gol sonrası çıkan desibel rekorunu görünce iki satır yazmadan duramadım. Lan yine ne saçmalıcan diyenleri görüyüm...Tamam gördüm indirin parmakları..

Rijkaardın gittiği maç olan Ankaragücü maçında skor 2-4 iken Ayhan ile birlikte yuhalanan hatta yuhalanmakla da kalmayıp üstüne bir de küfür yiyin Servet adlı uzun menzilli tank ayarındaki futbol fakiri. Aradan geçen 3 ay gibi bir süre sonra ALİ SAMİ YEN de kıyamet alameti olacak bir şekilde gol atan yine sen. Geçtiğimiz hafta stat açılışında yaşananlar da cabası. Şimdi diyorsun ki aq nereye bağlayacan yine ne saçmalayacaksın. Dur lan bir 2 dk keyfime karışma diyorum. 3 ay önce bariz bir şekilde "siktir ol git servet siktir ol git" diye bağıran, 3 ay sonra servetin attığı rövaşata golüne sanki barcelonaya atmış gibi sevinen, yetmezmiş gibi hiç bir şey olmamış gibi bu hafta Servetin golünden sonra ki anonsta "SERRVEEEEEEEEETT" diye götünü başını yırtan kendini ultraslan diye tanımlayan ama ultrakedi olduğunu düşündüğüm oluşumun üyeleri üye olmayanları yalakaları vs. arkadaş bu ne tutarsızlık bu ne sahipsizlik bu ne karaktersizliktir. Bir adam kötüyse kötüdür burada manager oyunu oynamıyoruz ki Servetin gücü artmış olsun 3 ayda dimi dangalağın aptileri. Stad açılışında adam geliyor bir ağzına sıçmadığı kalıyor açık "e" si ile ALİ SAMİ Y"eee"N de diye yırtınıyor rezil rüsva ediyor. Sonra sen yalandan bir yürüyüşe katılıyorsun. Seni hiç savunmayan başkanına tepkini koymuyorsun bu ne sahipsizlik bu nasıl bir maşalıktır.


Şimdi bir tarafta böyle bir seyirci var ki o güzelim akustiğe sahip statta yaptıkları aptal tezahüratları hiç karıştırmıyorum yoksa iyice sıçırtıcam çünkü o yüzden direk geçiyorum orayı. Diğer tarafta da bir seyirci grubu var çarşı diye adamlarda ne güzelim stat var ne ligde liderler ne de başka birşey. Ama adamlar kudurmuş durumda üretmeden duramıyorlar. Gücüne güç katmaya tezahüratının PORTEKİZCE ve ALMANCASINI üretmişler. Sosyal mesajları falan da cabası hiç durmuyorlar. Destekse destek hatta köstek olacaksa da oluyorlar geri adım atmıyorlar arkadaşlar..

Haaa sonuç olarak ENGİN sen gaassaraylı değilmisin evet gaassaraylıyım ama gerçekleri yazmaktan da çekinmiyorum. Çok da umrumdaydu ultraslan ultravesti vs.

Al bak bu da sanat eseri PORTEKİZCE ve ALMANCANIN LİNKİ;

http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=491939554513&oid=181473548533950&comments

TV de Araya Sıkışan Maçlar Programı

PANUCCİ nin SUÇU NE?

25 Ocak Salı
15.25 Japonya – Güney Kore (EUROSPORT – Asya 2011 Yarı Final)
18.25 Özbekistan – Avustralya (EUROSPORT 2 – Asya 2011 Yarı Final)
21.30 Blackpool – Manchester United (SPORMAX / PL TV)
26 Ocak Çarşamba
18.30 Sampdoria – Milan (NTVSPOR – İtalya Kupası)
20.00 Beşiktaş – Trabzonspor (TRT 1 – Ziraat Türkiye Kupası)
21.45 Napoli – Inter (NTVSPOR – İtalya Kupası)
22.00 Liverpool – Fulham (SPORMAX / PL TV)
27 Ocak Perşembe
20.00 Fenerbahçe – Gençlerbirliği (TRT 1 – Ziraat Türkiye Kupası)
21.45 Juventus – Roma (NTVSPOR – İtalya Kupası)

24 Ocak 2011 Pazartesi

İte Kaka Bala Göte:1-0


TT Arenada ilk resmi maçtaki kadroya bakarmısın şaka gibi; solda bi Hakan var tam bir "balta" olmuş artık eee normal sigara sigara nereye kadar kadar böyle sıçarsın üstüne de balta yazarsın. Ortaya geliyorum barış-ayhan ikilisi adamı katil ederler. O statta bile koltuk kırılıyorsa bil ki sebebi siz ikiniz ve mustafa sarp aptisidir. Açıkça söylüyorum üçünüzü düğünde piste bile çıkarmam o kadar diyorum anlayın artık. İleriye geliyorum Kazım diye bir adam var gamsız diye bir şarkısı vardı doğuşun biz daha küçüktük o zamanlar ahaa işte bu lavukta aynı hesap gamsız vicdansız takılmacaya devam ve bu adam sahaya takımın golcüsü olarak çıkıyor gerisini sen düşün.

Aslında Hagi gibi saçma sapan bir antrenör varken yazıp çizmek neye yarar o da tartışılır ama işte sıkıntıdan yazıyorum. Hemen şöyle bir tespitle hagiye dalıyorum. Hagi abi Arda sakatlanmış tamam sen hemen yektayı koymuşsun oraya da; adama sormazlar mı ulan madem Yektayı oynatacaksın bu maçta niye Ardanın sakatlanmasını bekliyorsun. Direk başlasana Yekta ile oynatma mal barışı nedir bu barış sevgin arkadaş bıktırdın artık ya yeter yaaa..Gelelim Cananın defansta oynamasına; arkadaş adamı sen stoper diye mi aldın yok ee o zaman niye orada inatla oynatıyorsun mal mısın apti misin ne ayaksın. Çek baltayı oraya insuayı da sola koy yapamadın mı Sinan var A2 de bilmem tanıyor musun koy o çocuğu oraya bak 2 tane yol gösterdim sana daha ne yapıyım lan? Sonra ortaya alırsın Canayı yanınada Yekta ve RenoClio yu çekersin al sana top yapan ve oyundan kopmayan aynı zamanda göze hoş gelen futbolu oynayabilecek bir orta saha daha ne istersin be zındık herif? Yani bunları düşünmek bu kadar mı zor arkadaş anlamıyorum. Ayrıca Tugaya da 2 laf etmeden geçmicem. Baba sen ki yıllarca ada da futbolun babasını oynadın gezdin gördün adamlar sana dediki 38 değilde 28 olsa barcelonada oynardı dediler. Ama sen ki Tugi baba nedir bu ayhan-barış-mustafa sarp karşı duramamak ve Cumhur-Musa gibi adamlara ön ayak olamamak nedir bu arkadaş kendine gel ve hagiye restini çek gözünü seviyim.


Maça gelince açıkça sivasın yenmesini istedim. Çünkü yönetim ve haginin bir an önce gitmesini istiyorum o yüzden de olabildiğince sıçmalarını ve sıvamalarını istiyorum arkadaş. Heaa bu nasıl takım sevgisi diyeceksen hadi lan ordan derim takımını seven başkana bak sen önce derim. Ama ne oldu mal sivas 2 tane %100 atamadı ve cortladı yedi golü.

Gol için ayrı bir paragraf açmak istedim; sabri araya oynuyor,barış kesiyor ve servet vuruyor. Bu galiba tarihte ilk ve son kez olan birşeydi. Çünkü bunu PES te denesen yapamazsın çünkü teknoloji o kadar gelişmedi be bilader kusura bakma yani.

Neyse sıkıntı yok haftaya Bursa ve Eskişehir Antep üçlüsünden kolay kolay çıkamayacağını ve arada Türkiye Kupasında Beşiktaş ile eşleşip oradan elenince mart ayında adnanların aralarına hagiyi de alıp sessizce kaybolmaları dileğiyle hadi ufaktan herkes voltasını alsın gençler..