28 Şubat 2011 Pazartesi

Misimoviç gitti ama sende gideceksin...


Sonunda haginin gönlü olmuştur heralde. 8milyon avro bonservisle aldığın adamı hiçbir şekilde kullanmadan satıyorsun. Adama sorarlar mal mısın arkadaş yaa mal mısın?

Dinamo Moskova ile anlaşmış 3.5 yıllık imzalamış ve yarın gidiyormuş.Zamanlama açısından çok kötü keşke şu antep maçından sonra bir daha düşünselerdi. Olası bir antep mağlubiyeti yada beraberlikte yetiyor antepe sonrasında haginin durumuna göre tekrar bir karar verilebilirdi.

Şimdi bu transferden şunu anlıyoruz yada anlamalı mıyız bende bilmiyorum ama bir teori yapalım. Demek ki antep maçında turu kaybetse bile lig de kalan maçlarda-11 maç- 5-6 yenilgi daha alsa bile sezon sonunda hagi ile devam edilecek.

Artık anlamakta zorluk çekiyorum ve sıkıldım hagiden oynattığı futboldan seçtiği oyunculardan romanyadan bükreşten nefret ettim artık arkadaş. Bu saatten sonra gaassaray ile ilgili diyecek bir şey kalmamıştır. Bundan daha da kötüsü olamaz. Şu durumda gitmesi gereken belki de en son kişi Misimoviçtir. Çünkü takımın şu boktan durumunda günahı olmayan tek kişidir belkide. Sırada Adnanlar, Hagi, Barış,Ayhan,Sarp vs.. adamlar varken yazık oldu.

Şu saatten sonra gaassaraylılığımı donduruyorum. Belli oldu ki antep maçında turu kaybetse bile hagi ile devam edilecek ne bok yiyeceklerse. Artık haginin gitmesi Fener maçına bağlı diye umut ediyorum ve Fenerden 5 gollü bir galibiyet alıp hagiyi yönetimle beraber yollamasını ve ve ve galatasaray farkından olmadan bir iyilik yapmasını diliyorum. Seyirciyi bu hale getirenler yönetemeyenler utansın..g

27 Şubat 2011 Pazar

Hata mı,Oynamaya çabalamak mı? 3-3


Demiştim demeyi sevmiyorum ama fenerbahçe eğer kayseri ve beşiktaş maçlarından 6 puan çıkarırsa trabzonun bu rüzgarın önünde durabileceği sanmıyorum artık fener oradan yolunu alır son haftaya bırakmazsa kaldırır kupayı demiştim. Eeee sanki oldu mu diyenler var şu anda görüyorum gelirsem dağıtırım orayı akıllı olun..Tabi olmadı ama trabzon, ferrari, varela, umut vs. beni haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyorlar.

Gerçekten süper bir maç oldu. Tabi kime göre fenerliler ve bursalılara göre.. Burada biz gaassaraylıları unutmamak lazım sezon başından beri 23 maçta kendi takımımızdan göremediğimiz şeyleri gördük hatta şu kadro ile hayatta göremeyeceğim kalitede bir oyun izledik.

Maç inanılmaz bir ilahi adalet gibi bir pozisyon ile başladı. Bizim sülo yapar böyle hatalar önceden de yapmışlığı vardır denizli de falan derken JAJA denilen-4.9 milyon avro bonservis- oynayınca müthiş durunca o denli etkisiz olabilen adamın mükemmel bilek hareketinden sonra gelen golle trabzon 1-0 önde başladı maça. Aslında bu trabzona bir teklif gibiydi. 2.yi atarsan işi bitirirsin 2de 2 deplasman serisi ile geldin evine at 2.yi yoluna bak haftaya beşiktaş deplasmanı var gibi bir şeydi. Ama trabzon kayserinin direncini kıracak o golü bulamadı. Daha doğrusu o baskıyı kuramadı. Çok izin verdi kayserinin oynamasına yani ne demek izin verdi? Şöyle bir şey oluyor rakip defanstan çıkarken umut-burak-alanzinho-jaja izliyor buyrun efenim buradan diyorlar şuradan diyorlar ataklara yön veriyorlar bir nevi ee sonunda ne oluyor çok geçmeden beraberlik golünü de buluyorlar.

Tabi burada beraberlik golü demişken ilk yarıda sezonun en formda sağ savunucularında Serkan Balcıyı perişan eden Nordin Ambrabata değinmeden hakkını emeğinin karşılığını vermeden olmaz. Salı günü gel çekini al koçum topçusun...!

Maçın böyle güzel olmasının yani heyecanlı, 6 gollü, bol pozisyonlu, geldili gittili-ne demekse uydurdum- vs. her haliyle göze hoş gelen tv başına oturduğuna değen 2 saati keyifli geçirmeyi sağlayan neydi nelerdi acaba diye sorarsan ki soracaksın biliyorum hemen söyleyim sana yeğennn...

Trabzonun sezon başından beri yüzde yüz bir şekilde futbol oynamaya çalışan bir oyun yapısında olması ve bu yapıda tabiri caizse genelde kazmaların oynadığı mevkide-busquets,alonso,alex song,essien, pirlo gibileri hariç- bu maç hariç sezon başından beri COLMAN-SELÇUK ikilisi ile oynamasından dolayı ve aynı şekilde kayseride de sezon başından beri olmasa da 2. yarı ile birlikte daha çok hücum etmeye dayalı bir oyun oynama çabası maçın bu şekilde olmasını sağladı.

Aslında maçtan önce bakıyorsun ligin en az gol yiyen 2 takımı oynuyor iddaa oynasan alt oynarsın bilemedin 2-3 gol falan ama işte futbol oynamaya çalışmak savunmadan çok golü düşünmek bunu istemek herkesi heyecanlandırıyor. Keşke diyorsun ligimizde herkes böyle oynamaya çalışsa yapamasalar bile böyle düşünüp uygulamaya çalışsalar oyuncular ona göre yetişse daha güzel olmamı?

Sonuçta 2 kere öne geçtikten sonra maçı kazanamayan bir trabzon var ki tek sebebi de şu: "olum tamam lan öne geçtik yatalım artık bu skorun üstüne geleni gideni dikelim gitsin gol atarsa ne ala ama atmasak da olur aman yemeyelim de bebeler aman dikkat dikin gitsin" dememeleri böyle düşünmemeleri ve tabi ki şenol güneşin bunu takıma yerleştirmesi..

Baktım da tvde herkes iyi oyunun yanında çok hata olduğunu bu yüzden böyle gollü bir maç olduğundan falan bahsediyor. Eeee insaf be kardeşim bu sezon kaç tane böyle güzel maç izledin hemen sayabileceğin söylesene o hataları neden yaptılar hiç düşündün mü? Ayrıca hata olmasa zaten tüm maçlar 0-0 biter ya daha ne diyim senin gibi öküze ben ama sen anlamazsın bunu da anlamazsın...!

Sonuçta trabzon 2 kere öne geçtiği için ve son dakika da yattaranın jajaya bomboş topu vermediği için galibiyeti kaçıranın trabzon olduğunu düşünüyorum. Düşünmekle de kalmadım yazdım. Yaa zaten istediğimi yazarım abi var mı itirazı olan? Dağılın hadi...

Sezonun En Güzel Maçları

Bursaspor-Fenerbahçe 1-1
Bursaspor-Gaziantep 1-4
Trabzonspor-Kayserispor 3-3
Trabzonspor-Fenerbahçe 3-2

Bu liste zaten puan durumunun haklılığını ortaya koyuyor sanırım...

25 Şubat 2011 Cuma

Cenk Tosun Türk Milli Takımını Seçti..


Almanyada yetişen Türk futbolcularının daha verimli daha istikrarlı olduklarının iyice açığa çıktığı bir dönemde Mesut Özil gibi bir adamı elimizden kaçırdıktan sonra bu konuda daha da dikkatli davranmaya çalışan TFF bunu yaptığı bir hamle ile gösterdi.

Devre arasında 500 bin avroya gaziantepspor ile anlaşan CENK TOSUN alt yaş gruplarında alman milli takımında oynamasına rağmen HİDDİNK inde katkılarıyla diye düşünüyorum milli takımımızı seçmiş durumda. Büyük ihtimalle de avusturya maçı kadrosunda yer alacaktır ki hatta Umut ile birlikte oynayabilir veya Umutu kesebilir 11 başlayabilir tabi form durumu ne gösterir bilemem..!

Ancak burada Hiddinkin büyük payı olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce de alt yaş gruplarında alman milli takımlarında MEHMET EKİCİyi de A milli takım bünyesinde katmayı başarmıştı. Demek ki adam bir güvence veriyor iyi konuşuyor lafı eveleyip gevelemiyor adamlarda geliyor. Yoksa MESUT ÖZİL de alt yaşlarda almanlarda oynamıştı sonra teklif geldi türkiyeden adam gelmedi neden acaba?

Neyse sonuçta şu golcü eksikliği yaşadığımız dönemde CENK gibi yetenekli bir adamın bizi seçmesi sevindirici darısı İLKAY GÜNDOĞANA diyoruz ve sessizce dağılıyoruz.

Gel Kredini Öde,Borçlu Kalma...


güzel bir cuma kuponu ile başlayalım..

101 ve 102 üst olur aga 1.40 ve 1.75
bu iki maça hemen 753 kodlu GSCC-TSMP basket maçı ile devam ediyim burada önerim ms 2 1.70
129 wolfsburg sonunda alır bu maçı diyorum 1.70 son maçta 134 guimares 1.50 den götürür

cumanın toplam ganyanı: 10 ne işe yarar bilmiyorum ama 10 hiç yoktan iyidir

sürpriz arıyorsan ki bana göre hiç sürpriz değil buca bursaya kitleyecek: 2.8 ganyanı var iyi düşün

bak bir de NBA veriyim orayı da bilirim yani kaçar mı hiç?
761 miami MS 1, 764 spurs MS 1, 767 portland MS 1, 757 indiana MS 1, 765 warriors MS 1 hadi

yaa cumayı salla başkan diyorsan hemen giriyorum cumartesiye...

142 göztepe 1.50 alır o maçı okan oyna bak kaçırma
146 ankgücü-gençbirliği hem 1 diyorum 2.2 hemde h0 bak 3.60 kör ümitin son maçı
158 belediye-gaassaray şimdi gaassaray oynayacaklara diyorum ki direk H0 oynayın 3.75 ama gerçekçi olmak gerekirse 1-0ç yada 0/1 yada 1/1 belediye galibiyetleri denenir.şöyle söyleyim ayhan oynayacakmış barışta iyileşmiş daha ne diyim yani dimi?

776 gaassaray kadın basket takımı 2/2 alır maçı kaçmaz 2.25

16.30 alman ligi maçları;
freiburgun 6.lığı beş para etmez köln köteler 1.85 ten 1,
hoffenheim-mainz üst oyna keyfine bak 1.70,
hamburg tam deplasman takımı 2.10 dan kaçmaz çocuk,
tuhaf gelecek ama schalkeye H1 diyorum 3.15 ,
stpauli-hannover üst olur ver fanı 1.65....

17.00 premier lig maçları;
165 aston villa sebebi belli değil ama 1 olacak o kadar 1.65
baktığın zaman sunderland 7. ama everton daha iyi bence 1 denenebilir ama oynanmaz
167 newcastle bolton üst direk üst 1.75
wigan-manutd arsenalin şampiyonluğu için 1-0 olsun ama zor yaa H2 diyorum
169 wolwes çökertir 1.65 oyna oyna

ingiltere alt ligler
177-2
183-2
185-1
196-2
197-1
198-H1
199-2
201-1

232 antep-eskişehir antep geçen hafta yanıltmadı çok iyi top oynuyorlar eskişehir ise bülent kırosu saolsun ne yaptığı belli deil antep affetmez 1 olur 1/1 olur H1 olur kafana göre

atmadrid-sevilla geçenlerde valencia yener atleticoyu dedim yanıltmadı ama bu sefer atletico alcak çünkü sevilla çok saçma sapan bi halde kanoute bitmiş ama inatla 11 başlıyor falan tuhaf şeyler direk 1 diyorum
espanyol-sociedad ister 1 oyna ister üst oyna kafa kırıksa H1 oyna
241 sporting zaragoza 1 veya 1/1 ama ben H0 diyorum

249 fener-kasımpaşa aykut korkmazsa +7 olma olabilir

252 bmünih-dortmund şimdi dortmund lider iyi de oynuyor-kagawa sakat-ama bayerne baktık inter maçında sağlam takım sakatı yok üst en mantıklısı 1.5 ama münih H1 olması içten değil

20.00 lanetin fransa ligi maçları;
256-0
257-1
258-H1 olur
259-0
260-1 olur
261-1 olur
270-üst

Pazara geç yeğennnn...

13.30 bank asya maçları;
303-0 ama gönül ister 2 olsun
304-1 giresun alır bak
305-2 kaçırma bak 2.00 ganyanı var freddy adu var
306- her türlü 1 kafsinkaf
307-1 ordu bu sefer alır

karabük-konya çok tuhaf bi maç 1 desen şüpheli 0-2 desen belli olmaz kafana göre ben 0 diyorum babalar

west ham-liverpool demedi deme bak 1 diyorum ya 1 2.95

16.00 italya ligi maçları;
bari-fiorentina aslında fiorentina çok iyi kadroya sahip ama güvenilir mi bilinmez 0 diyorum
brescia-lecce artık son haftalar geldikçe alttaki maçlarda direk ev sahibi oynamak mantıklı 1
cagliari-lazio lazio değilde fiorentina veya sampdoria direk 1 dicem ama üst diyorum
palermo-udinese çok iyi maç üst en garantisi ama 3 sonuca da açık udineseciyim
roma-parma bi duracaksın romada. üst banko diyorum yetmezmiş gibi H1 diyorum

mancity-fulham h1 yaz geç 2.15 galiba

sivas-manisa hiç sıkıntıya girme üst çek ama manisa alcak maçı iyi takım

arsenal-birmingham lig kupası finali H0 diyorum

nancy-marsilya 2 olur akşam lille in olası puan kaybına göre marsilya alır 2-3 gol mantıklı
paris-touluse h0 maçı bence ama 2-3 gol güzel seçenek

356 werder bremen-leverkusen 2 diyorum ve geçiyorum güveniyorum bayere 2.00

trabzon-kayseri 2 diyenler var 0-2 diyenler ama trabzon öyle güzel oynuyor ki 1 yaz 1/1 yaz H1 yaz üst yaz 2-3 gol yaz için rahat olsun

lille-lyon çok iyi maç uefa maçında yedeklerle oynadı lille ve elendi direk lige endeksliler hücum hattı çok iyi üst güzel olur 0 da denenir ama 2 olmaz bence

atbilbao-valencia barça ve real değilse rakip bilbao kendi sahasında hep favoridir benim için 1

bu da benim kupon
köln 1.85
aston villa 1.65
antep 1.85
bmünih üst 1.50
rennes H1 2.65
rize 2.00
man city H1 2.15
atbilbao 2.10
schalke 1.65
palermo üst 1.55

2liralık oyna tam 1000 lira veriyor bak sonra pişman olma hadi kredini ödersin...

Hafta Sonu Futbol Yayınları 25-26-27 Şubat


25 Şubat Cuma
20:00 Bucaspor-Bursaspor @ Lig TV
21:30 Wolfsburg-M.Gladbach @ TRT 3

26 Şubat Cumartesi
14:00 Diyarbakırspor-Boluspor @ TRT 1
14:00 Ankaragücü-Gençlerbirliği @ Digi
16:00 İstanbul BŞB-Galatasaray @ Lig TV
16:30 Schalke 04-Nürnberg @ TRT HD
17:00 Wigan A.-Man. United @ Spormax
17:00 Gaziantepspor-Eskişehirspor @ Digi
19:00 A. Madrid-Sevilla @ NTV Spor
19:00 Fenerbahçe-Kasımpaşa @ Lig TV
19:30 Bayern Münih-B.Dortmund @ TRT HD
21:00 Mallorca-Barcelona @ NTV Spor
21:45 Juventus-Bologna @ TV8 & Spormax
22:00 Bordeaux-Auxerre @ Kanal A
23:00 Deportivo La Coruna-Real Madrid @ NTV Spor

27 Şubat Pazar
13:30 Tavşanlı Linyitspor-Adanaspor @ TRT 1
14:00 Karabükspor-Konyaspor @ Digi
15:30 West Ham United-Liverpool @ Spormax
15:30 PSV Eindhoven-Ajax @ Beyaz TV
16:00 Cagliari-Lazio @ TV8
16:30 Frankfurt-Stuttgart @ TRT HD
17:00 Man. City-Fulham @ Spormax
17:00 Sivasspor-Manisaspor @ Digi
18:00 Arsenal-Birmingham City @ NTV Spor
18:00 Paris Saint Germain-Toulouse @ Kanal A
19:00 Trabzonspor-Kayserispor @ Lig TV
19:00 Denizlispor-Mersin İdman Yurdu @ TRT 1
19:30 W.Bremen-Leverkusen @ TRT HD
21:45 Sampdoria-Inter @ Spormax&TV8
22:00 Lille-O.Lyon @ Kanal A
22:00 A.Bilbao-Valencia @ NTV Spor

28 Şubat Pazartesi
20:00 Antalyaspor-Beşiktaş @ Lig TV
21:45 Milan-Napoli @ TV8
22:00 Stoke City-WBA @ Spormax

24 Şubat 2011 Perşembe

Gökhan Gönül Barca Yolunda..YAKIŞIR..!



Anadolu takımlarında gelipte bu denli kalıcı olabilen ve geldiği gibi 11 başlayan ve formayı bir daha geri vermeyen yetmezmiş gibi milli takımda da vazgeçilmez olan Gökhan Gönüle hep sorardım kendi kendime niye gitmez bu çocuk avrupaya diye ama demek ki boşa değilmiş..

2 gün önce twitterda BARCA STUFF ında belirttiği gibi "Barcelona are interested in Fenerbahce right-back Gökhan Gönül (26), who could be an option if Alves doesn't continue." adamlar Gökhan ile ilgileniyorlar ki haklılarda Alves dışında başka bir opsiyonu olduğunu düşünmüyorum Barcanın sadece Adriano var o da artık pili bitti 3-5 maç idare eder kıvamında yani.

Aslında hep düşünmüşümdür Chelsea de Branislav İvanoviç, Milan da Abate ve Bonera, Manchesterda O'Shea gibi adamların yerinde hep Gökhan Gönül neden oynamaz diye düşünmüşümdür. Bunlara Juventus,Roma,Liverpool,Tottenham gibi takımları da eklemek zor olmasa gerek. Senin anlayacağın baba bu çocuğun Dani Alves,Maicon,Ramos dışında dünyada kesemeyeceği adam yoktur bence her türlü oynar diyorum.

Tabi burada ne kadar kazanıyor avrupa da ne kazanacak vergi durumları falan daha az olabilir. Ama fenerbahçe de ne uzarsın ne kısalırsın müdür. Vakit ve teklif varsa yolunu alıp gideceksin bu diyardan. Burada kavga gürültü ve kolpa bir türkiye ligi şampiyonluğu dışında bir şey elde edemezsin. Belki avrupada 2.5 yerine 1.5 alırsın ama barcelonalı milanlı chelseali gökhan diye anılmak var yeğennn..

Mukavelesinde 15 milyon avroyu getiren gökhanı alr maddesi bulunan elemanı eğer söylendiği gibi barca,chelsea,bayern gibi takımlar istiyorsa alır o kadar. 5in 10un lafı olmaz yani hadi yol ver şimdi.

Azizin Kuyruk Acısı Belli

Geçenlerde demiştim herkes sırayla konuşuyor Aziz amca niye susuyor acaba? Biz bunu yer miyiz acaba lan demiştim ki yemedik yani. Çünkü bunlar feyk be yavrum burası türkiye ne kadar susabilirsin, yıllarca öttün durdun ortalığı karıştırdın, yetmedi soyunma odası bastın hep azizsilin azizsilin bunları geçeceksin yeğen karşında çocuk yok...!

Diana Taurasinin doping olayında ki büyük skandaldan sonra bile pek sesi çıkmayan sadece yazılı bir açıklama tadında "olası bir avrupa şampiyonluğumuz gitti" diyen aziz amca, 2 hafta önceki GALATASARAY yenilgisi ve salı günkü MOSKOVA mağlubiyetinden sonra patladı,püskürdü,alev aldı,dağıttı,parçaladı daha doğrusu gülmekten kırdı geçirdi.

Biliyordum böyle birşey olunca konuşacağını çünkü pampanın tarzı bu hemen veriyor ayarı. Taurasi olayının ardından 10 gün falan geçti ama aziz amca nedense 10 gün sonra hem de iki önemli mağlubiyet aldıktan sonra konuşmayı seçti.

Çünkü GALATASARAY mağlubiyeti ile liderliği kaybetti ve seride durum 1-1 oldu. Büyük bir saçmalık olmazsa galatasaray ligi lider bitirecek ve finalde ev sahibi avantajını elinde bulunduracak dolayısıyla şampiyon olacak bunu aziz amca da biliyor.

Devamında da avrupa da 15 sayıdan kendi sahasında moskovaya maçı verince kudurdu artık normale dönüyüm dedi. Patladı ve gülmekten kırdı geçirdi.

Ah aziz ah olay olalı 10-15 gün oldu ama kuyruğuna basınca nasılda atıp tutuyorsun; istifa etsinler, kapatsınlar, gitsinler, hainler, amerika da gezeceğine işini yapsın da etsin de de da de da lan bi yürüt git aziz amca yaa...

23 Şubat 2011 Çarşamba

Şampiyonluk gibi; BARIŞ ÖZBEK FENER'DE..!


Gördüm inanamadım...Bir daha baktım...Bir daha baktım...İçim bir hoş oldu nasıl sevindim lanın.Bir de uykuluyum daha yeni kalkmışım lan diyorum hala mı rüya görüyorum yok aga ne rüyası bildiğin gerçek yaa..

Geldiğinden beri futbol zevkimizin içine sıçan ekran başında statta kahreden yanındaki adama pas vermekten şut çekmekten aciz futbol fakiri BARIŞ ÖZBEK in sezon sonunda bitecek kontratı sebebiyle Fenerbahçe ile anlaştığı söyleniyor. 2007 yılının yaz aylarında Serkan Çalık ile birlikte Feldkamp torpili ile gelen Barış denen lanet şaka gibi ama 4 senedir bu formayı giyiyor. Ama her rüyanın bir sonu vardır koçum artık sende bu rüyanın sonuna geldin.

Ama en çok güldüğüm şey de şu oldu.Barış imza attığında bir arkadaşın yazdığı ya da yolladığı cümle aynen şöyle:

"Kendisini izleyenlerin yaptıkları yorumlara göre çok kolay adam geçen ve isabetli şut atabilen bir oyuncuymuş."

Haaa belki fenere gitmeyeceksin ama sezon sonunda bu takımdan gideceksin. İnşallah kontratı biten ayhan da gidecek. Dedim ama Mustafa Sarp ile ikisinin kontratı 2012 de bitecekmiş.Neyse olsun onları da kontratları bitmeden yollayabiliriz. Hani istiyorsa fener veririz bedelsiz. Sıkıntı olmaz.

Barış,Sarp,Ayhan,Aykut,Aydın,Balta,Zapata,GökhanZan ve HAGİ temmuz ayında sizi görmek istemiyorum arkadaş..



Hagi&Misimoviç&Galatasaray










Sezon başında 7 milyon avroya alınan yıllık ücreti 2.1 milyon avro olan Zvezdan Misimoviç… Almanya ligi asist kralı geçen sezon 15 önceki sezon 20 asistle oynamış ve 3 sene boyunca sakatlık yaşamamış istikrarlı kaliteli kendine bakan tam bir profesyonel tek sıkıntısı sakız çiğnemek(!). 2 sene önceki wolfsburg şampiyonluğunda büyük payı var derken kendini transferin son günü Florya da buldu. Hatta söylediğine göre 4-5 takım içinden Galatasarayı seçmiş. Büyük umutlarla geldi Rijkaard 2 yada 3 maç kullanabildi. Rijkaard gitti ve Hagi abi geldi. Haginin ilk maçı fener maçıydı ve Misi maça solda başladı ama 55 dakika müthiş oynadı. Gökhan Gönül bile şaşırmış olmalı ki o taraftan atak yapamadı. Ama hagi o gün belli etti Misimoviçi katledeceğini çünkü ilginç bir şekilde 55 te oyundan alıp yerine Barış Özbek denilen futbol fakirini soktu. Aslında o gün anlamalıydık Haginin Misimoviçi bitireceğini yetmezmiş gibi takımında içine sıçıp üstüne Romen usulü yazacağını ama bilemedik..Daha doğrusu bildik ama 3-4 maç sonra oldu iş işten geçti.
7 milyon avro bonservis veriyorsun yıllık da 2.1 milyon sabit maaş veriyorsun ama bu adamdan hiç faydalanamıyorsun peki neden? Teknik direktör istemiyor diye..Teknik direktör kim? Hagi..Peki Hagi teknik direktördür diyebilir miyiz? Bence hayır. Takımın kadrosu çok iyi olur müthiş bir kadron vardır yaratıcı oyuncu sayısı fazlasıyla mevcuttur alternatifler Misiden daha iyidir oynatmazsın vs. Ama kadroda Arda dışında yaratıcı oyuncun yok skoru değiştirebilecek bir adam yokken sen kim oluyorsun da yıllık 2.1 milyon avro verilen adamı kadro dışı bırakıyorsun?
Sen ki kayseri de 300-500 milyonluk telefonun kayboldu diye oradaki taraftarı HIRSIZ diye suçlayan bir adamsın yani karakterin öyle. Ama iş Galatasaray kulübüne gelince ortada yoksun. Asıl hırsız sensin Hagi abi..Çünkü 2.1 milyon avroyu cebinden vermiyorsun o parayı gaassaray seyircisi veriyor ve o adamı da izlemek aldığı parayı hak etmesini görmek istiyor ama sen buna izin vermiyorsun.
Şimdi kadroya baktığımız zaman; Arda ve Baros sakat olmasaydılar bir 10 puan daha yukarıda olabilir miydik diye herkes soruyor birbirine. Ama Arda ve Baros sakatsa eldeki Misimoviç neden kullanılmaz?
Burada kazanan kim kaybeden kim?
Kesinlikle kaybeden Galatasaray ve Galatasaraylılardır k bu da yaklaşık 25 milyon insan demek bayağı bir ayıp yazık günah durumları var ortada… Çünkü şu kadro zafiyetinin yaşandığı dönemde yıllık 2.1 milyon avro ödediğin bir adamı kullanmamak yani açıkçası aptallıktır. Hem de bu adam geçen sene 20 asistle alman liginden gelen bir 10 numara gerçekten kaybedilen çok şey var demektir. Hayır MİSİ yok da kadro nasıl takım nasıl oynuyor bir gelecek var mı umut var mı o da yok. Hangi gaassaraylı diyebilir ki biz seneye kesin şampiyon oluruz? Varsa öyle biri akıl sağlığında şüphe ederim yani. Haa misimoviç olsaydı şampiyon oluruz mu diyecektik diyen olacak şimdi hemen cevap veriyim. Demek istediğim şu Misimoviçi siliyorsan bir şeyleri göze almış olmalısın bir oyun felsefen olmalı bir gelecek yaratmalısın bir umut vermelisin 25 milyona ama var mı böyle bir şey yok hem de caps lock ile YOK…!
Sabri-Neill-Culio ile oluşan bir orta sahadan ne bekleyebilirsin?
Bu üçlüyü sahaya çıkaran TD den ne bekleyebilirsin?
Şimdi soruyorum gençler Sabri-Neill-Culio üçlüsü mü yoksa CANA-MİSİMOVİÇ-CULİO üçlüsü mü daha çok iş yapar, hangisi daha verimli olur, hangisi daha göze hoş gelen oyunu oynar, hangisi skoru değiştirebilir, hangisi maç kazandırır, hangisi ….?
Şimdi diyoruz ki RenoCULİO iyi topçu meşhur kumaşı iyi olanlardan ve günümüzde iki yönlü oyuncuların arandığı bir dönemde iş yapar denilen öyle oynayan bir adam ama yanında NEİLL ve SABRİ oynuyor. Şimdi dünyanın en iyi orta saha oyuncusu kim XAVİ dimi? Şimdi CULİO nun yerine XAVİ yi koy bakalım ne oluyor? Yani bu oyun sistemi ile Culio dan vazgeçiyorsun adamın verimliliğini azaltıyorsun ama orada bir Misimoviç olsa alsa verse Culio ile daha iyi olmaz mı? Sonuçta dünya futbolunda orta sahan iyi ise yaratıcı ise oyunu iki yönlü oynayabiliyorsa kazanıyorsun daha göze hoş geliyorsun bu bir gerçek..
Sonuç olarak; 7 Kasımdan sonra bir daha oynayamayan bir adam var Misimoviç. Yani KASIM-ARALIK-OCAK-ŞUBAT geçen 4 ay var . Şöyle düşün bir adamı işe alıyorsun ve 2 ay çalıştırıyorsun sonra diyorsun ki kardeş sen git evde otur biz senin maaşı hesabına yatırcaz. Yani 2.1 milyonu 12ye böldüğün zaman ayda 175 bin avro maaş yapıyor 4 aydır çalışmıyor adam 700 bin avro bedavadan para vermiş maaş vermiş oluyor koskoca Galatasaray…
Umarım hagi 2 marttaki Antep rövanşından sonra yani elenince yolunu alır yoksa mart nisan mayısta da haginin kalacağı düşünülürse 525 bin avro gidecek toplamda 1.2 milyon avro uçacak. O değil de başkan başkan olsa demez mi hagiye arkadaş sen kimsin ki benim 7 milyon avro bonservis verdiğim yıllık 2.1 milyon maaş verdiğim adamı oynatmıyorsun kadro dışı bırakıyorsun şaka mısın nesin demez mi?
300-500 liralık telefon için millete hırsız diyen-çalınan değil kaybolan telefon sonra bulundu- bir karaktere sormazlar mı sen mi veriyorsun bu adamın bonservisini, maaşını diye?
Bir seyirci düşün şimdi; sağdan soldan kesiyor yemiyor içmiyor ali sami yen tt arena farketmez takımın peşinde kombinesini alıyor, storedan lisanslı ürünü alıyor vs. vs. ama tribüne geliyor sahaya bir bakıyor. Ulannnn bu ne lan bu..
Ortada bir üçlü var BARIŞ-SARP-AYHAN sonraki versiyonu NEİLL-SABRİ-CULİO vs. adam diyor ki ulan o kadar para harcıyorum kulübe ama Misimoviç gibi bir adamı izleyemiyorum bu mu lan diyor.
Uzattım da uzattım ama ben haklıyım arkadaş o kadar..Hagi abi sen haksızsın çek git arkadaş yeter ya nedir bu isyan lan bu yeter artık...

22 Şubat 2011 Salı

Hafta İçi Yayınları



22 Şubat Salı
21:45 O.Lyon-Real Madrid / Euro Futbol & 1TV
21:45 FC Kopenhag-Chelsea / HD4 Men
22:00 Blackpool-Tottenham / PL TV
23 Şubat Çarşamba
13:30 Kocaelispor-Eyüpspor / Kocaeli TV
19:00 Porto-Sevilla / Star TV
19:30 Bologna-Roma / Spormax
21:45 İnter-Bayern Münih / Star TV
21:45 Marsilya-Manchester United / Euro Futbol & HD4 Men & 1TV
21:45 Arsenal-Stoke City / PL TV
24 Şubat Perşembe
00:00 Marsilya-Manchester United / Star Tv (Bant Yayın)
20:00 Liverpool-Sparta Prag / Star TV
20:00 PSV Eindhoven-Lille / Euro Futbol
20:00 Sporting-Rangers / HD4 Men
22:05 Dinamo Kiev-Beşiktaş / Star TV
22:05 Villareal-Napoli / Euro Futbol
22:05 Manchester City-Aris / HD4 Men
22:05 Stuttgart-Benfica / Euro Futbol
25 Şubat Cuma
20:00 Bucaspor-Bursaspor / Lig TV
21:30 Wolfsburg-Borussia Mönchengladbach / TRT 3 & TRT HD
Basketbol
22 Şubat Salı
19:00 Budivelnik-Aris BSA 2003 / Eurosport2
20:00 (Kadınlar) Fenerbahçe-Spartak Moskova / Fb TV
20:45 Galatasaray Cafe Crown-Pepsi Juve Caserta / Gs TV & Eurosport2
23 Şubat Çarşamba
03:00 Los Angeles Clippers-Oklohoma City / Nba TV
05:30 Atlanta Hawks-Los Angeles Lakers / Nba TV
24 Şubat Perşembe
02:00 Chicago Bulls-Toronto Raptors / Nba TV
20:15 Fenerbahçe Ülker-Olympiacos / Ntv Spor
21:45 Montepaschi Siena-Efes Pilsen / SkyTürk
25 Şubat Cuma
18:00 (Kadınlar) Spartak Moskova-Fenerbahçe / Fb TV
20:00 Galatasaray Cafe Crown-Medical Park Trabzonspor / Spormax
Voleybol
23 Şubat Çarşamba
17:00 (Kadınlar)Eczacıbaşı Vitra-Vakıfbank Güneş Sigorta / Trt Avaz
19:30 Galatasaray-Fenerbahçe / Sports TV & Gs TV & Fb TV