27 Nisan 2015 Pazartesi

HmzHmzgluHocam

Yazmıyorum, çünkü vakit yok yazamıyorum. Yoksa döşerim hiç affetmem bilirsin. Ağzıma geleni yazım kuralları çerçevesinde devrik devrik de olsa yazmayı severim. Klavyem iyidir, klavye delikanlılığım dillere destandır. Bi' şey yazılacaksa ya da saçmalanacaksa ben yazarım saçmalarım, sıkıntı yok.

Vakit olmadığı için yazmadık etmedik ama HH hocam bugün ve geçtiğimiz 5-6 hafta boyunca yaptıkları ile sabır taşını kırmak için elinden geleni yapıyor sağolsun. Ve hal böyle olunca insan 5 dakika beştaş kıvamında tuşlara vurup geçiyor, buyrun.
                                                           

HH hocam neyin peşinde, kafasını karıştıran birileri mi var belli değil ama bazen çiçek gibi 11'ler yaparken bazen boka saran 11'ler ve oyuncu değişiklikleri ile çileden çıkartmak için sabır denemesi yapıyor.

Tamam kendisinde her maç Olcan'a minimum 60 dk dayanacak sabır olabilir ama 2015'in Ali Sami Yen'inde o sabır kimsede yok be hocam. Bak şimdi gördüm, Olcan ile rakibi yormak diye plandan bahsetmişsin. Yapma hocam adamda ki vücut almış başının Süper Amatör lige doğru gidiyor, ne yorması allasen. Olcan ile yapabileceğin tek şey 1 kişi eksik oynamak, Kasımpaşa maçından nasıl ders çıkarmazsın?

2. yarı başından beri beni bile-ben kimsem amk-utandıran performans sergileyen Yasin'in bu hafta yedek kalmasının, hadi onu aldın kenara yerine Olcan'ı oynatmanın Bruma'yı iki çapulcunun ıslığına kötü tezahüratına satmanın sebebini nasıl açıklarsın?

Dk 54. kenara Bruma diyorsun, ağzından bal gibi dökülüyor harf harf hece hece. Brumaaaaaaaaa.....!!!

Ama taraftar 57-58 gibi "Yasinn....Yasinnn..." diye yırtınınca hop dönüyorsun gel Yasin bekle Bruma.

Tamam Yasin etkili oldu, olmadı demiyorum. Zaten Olcan'ın yerine şu 2 yıldır topa vurmamış halimle ben girsem zekamla döverim Olcan'ı orası ayrı konu.

Ama hep bi' yönlendirme, etkilenme, kendi kararlarını uygulamakta çekingenlik, rest-full as-gördüm diyememe durumları, n'oluyor hocam bi' silkelen kendine gel.

Mesela benzer durum, rakibe göre kadro çıkarma konusunda da yaşanıyor. Bursa ile oynuyorsun, Şenol hocam takır takır oynayacak kadro yapmış ailece saldırıyor, sen Bursa oyuncularına önlem olsun diye önceki hafta kazanan takımı bozuyorsun yapma bunu yav.

Gaassaray teknik direktörü rakibe göre kadro çıkarmaz arkadaş, konu kilit.

grandepuntofatihterimi çok sevmeyiz etmeyiz ama içeride dışarıda Real Madrid'e karşı 4-3-1-2 yapmışlığı varken de saygı duymamak elde değil..

Drogba-Burak ikilisi var, arkalarında Sneijder, ailece hücum..

Neyse konu sapıttı.

Hoca bugün yırtmıştır. Ama bu hareketler mayıs ayında seçimde aday olacağını ve HH ile devam edeceğini açıklayan tüm başkan adaylarının içine kurt düşürmüştür, net.

Yani ben olsam, hop noluyo HH derdim yani..

Kalan 6 maçta laga luga yapmadan ailece saldırıp rakipleri tempo ile yıkmak için hocaya önerim.

Tam Melo cezalı, Hamit sakatken Akhisar deplasmanına başlanacak diziliş ve oyuncu seçimleri 4-1-4-1

Mus - Sab, Çed, Balt, Tell - Selçuk - Bru,Emre ; Sneij,Yasin - Burak

İlk bakışta tek ön orta saha Selçuk yalnız gibi gözükse de rakip yarı alanda oynayacak bi' Gaassaray takımı için pas oyununda Selçuk-Emre-Sneijder 3lüsü ile bu yalnızlık giderilir ve skora gidilebilir.

Ayrıca Emre ve Sneijder ters taraftan şut tehdidi de rakibi çözmede yardımcı olur, bak gör.

Sneijder nasıl sola yakın oynayıp Yasin'in performansını yukarı çektiyse, Emre Çolak da sağ kanada yakın oynayıp Bruma için araya ince dokunuşlar yapıp çocuğun parlamasına yardımcı olabilir. Bu şekilde ön tarafta tek devrede yapılacak tempolu oyun ve baskı, kalan 6 maçta direnç kırmaya yeterli olur.

Belki bu diziliş tutmaz savunma önü eksik kalabilir ama en azından bi' 45 dakika denenmeli çünkü bu tempoya, coşkuya, hücuma alışığız zor gelmez bize aslan parçaları..

Dur daha yayınlamadan edit geldi. Romantik arkadaşlar, Emre-Selçuk çok yumuşak olur orta saha dediler.
Selçuk-Melo ya da Selçuk-Hamit sert olunca n'oluyo 10 haftadır verdiğimiz pozisyonun yediğimiz golün haddi hesabını biraz tutarlı atalım, lütfen saat 04:32