1 Haziran 2015 Pazartesi

Devşirmeyin Kardeşim

Basketbol milli takımında devşirme oynatma kararını kim verdiyse yaptığın işi şeaaapıyım. Böyle saçmalık olamaz. Kimin hangi pozisyonda eksiği var, hop hemen devşir birini getir abi oradan yerleştir kadroya devam et. Milli takım, forma, arma, ülke, milli marş cart curt diye bi' şey vardı eskiden şimdi o da yalan oldu. Ama bu devşirmeye bayılanlar lafa gelince "biz eskiden spor sergideyken" diye ağlanmaya başlıyorlar farkında değiller.

Rusya, Jr. Holden ile Avrupa Şampiyonu olunca millet ne bok yiyeceğini şaşırdı. Sonra her takıma 1 Amerikalı geldi ya da başka bi' yerden yolunu kaybeden oyuncular doluştular milli takımlara.

Bizde de Emir Preldzic oynuyor, 5-6 sene oldu sanırım. Onun hikayesi garip, sanki Sloven basketbolu mükemmel binlerce yıldız var da Emir'e sıra gelmediği için geldi buraya yamandı. Öyle bi' şey yok tabi, tamamen slovenlerin salaklığı eğer arka planda başka dümenler yoksa. Emir genç yaştan beri Türkiye'de oynadığı için devşirme demek çok doğru değil.

Şimdi Ergin Ataman'ın 1 Devşirme oyuncu hakkını Goudelock'dan yana kullanacağını yazıyorlar, konuşuyorlar. Olmadı Bobby Dixon da olabilirmiş. Ya ben Gadılak'ın attığı basketle milli maç kazanacaksam sokayım öyle milli takıma anlayışa. Benim Cedi ile 17 yaşındaki Furkan ile Melih ile gelecek maç kazandıran basketlere ihtiyacım var. Her takımın skorer guard ya da 2-3 oynayan bi' adamı olmak zorunda değil ki bu kadar inat etmeye ne gerek var. Al sana Sinan Güler, Arroyo siktir olup gittikten sonra adamın içinden Petar Naumoski çıktı yaktı yıktı kül etti. İlla skorer istiyorsan Enes ve Ersan'ı kullanmayı becer yeter. Skorer guard istiyorsan illa guard pozisyonunda skorer isterim diyorsan, Cedi, Melih ve Sinan ile bu ihtiyacı gider. Amerikalı adamı getirip bizi milli maç için ekran başına bekleme öyle bi' durak yok.

Ender Kenan Doğuş
Melih Sinan
Okben Cedi FurkanK
Ersan Enes BarışH
ÖmerA FurkanA Semih

Bi' başarı gelecek, madalyaya uzanacak, olimpiyata gideceksek bırakın da bu çocuklarla gidelim yoksa el yordamıyla iş yapmayalım tadımızı bozmayalım dimi hocam? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder