30 Eylül 2010 Perşembe

Glasgow da boğulan Timsah


Bursaspor yine kaybetti. İlk maçta valencia'ya mağlup olmuştu evinde. O maçta söylenecek bir şey yoktu. Çünkü hem ilk devler ligi maçı,hem tecrübesizlik ve buna bir de oyun kalitesi farkı eklenince 4-0 gibi bir sonuç ortaya çıktı.

Ama bugün hiç de fena başlamadı maça bursa derken bir anda topu ağlarında gördü. Ali ve Stepanovun ikramını Naismith geri çevirmedi. Tabi burada ilk maçta da resmen sıçan 156 metreden gol yiyen ivankovun da büyük katkısı var. Eğer kalenden çıkıyorsan o topu alacaksın arkadaş,alamayacaksan bekle kalende top kucağına geliyor zaten ne bok yemeye çıktın.

Golün ardından oyunun tamamen hakimi gibi görünen bursa stepanovun solla vuramadığı top ve vedersonun frikiği dışında pozisyon yakalayamadı. Ancak hakem ilk bir pozisyonda net bir penaltıyı es geçti. Tabi o penaltı verilse ve beraberlik gelse herşey çok farklı olabilirdi. Benim düşüncem rangers daha da puan alamaz kimseden. Ama bursa da alacak gibi görünmüyor artık ne yapacak edecek rangersı altına alıp UEFA ya gitmeye bakacak. Ama merak ettiğim bir şey var bu bursa nasıl gol atacak,kime atacak,kim atacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder