5 Aralık 2010 Pazar

ccc JUVENTUS ccc: 1-3

Hafta içi ohayo lebron dercesine karın tipinin içinde beraber kalarak avrupadan elenen juventus ki bana göre iyi oldu sicilyada catania deplasmanına çıktı. Maça yine maalesef ki chiellinin önde kaptan olarak çıktığını görünce bi şokla başladım ki ama kadro uyumluydu. Pepe-Quagliarella-İaquinta üçlüsü ile iyi pozisyon bulduk haa..Sonucunda da ilk yarıda 2 tane salladık deplasmanda juve en fazla beraberlik alır diyenlere inat hatta yetmedi pijin hakemi bi golü de yedi ya nese...İkinci yarıyada iyi başladık aynen saldırı pozisyonlar derken 3 oldu 3 yine Quagliarella hoppaa...Sonuçta sicilyadan 3 puanla geliyoruz

Kadro iyi aslında fena değil interin sıçtığı şu senede kesinlikle ilk 2 ye girmek lazım hatta devrede bi sol kanat ve stoper gelirse niye şampiyonluk olmasın ama bi hafta yenip bi berabere kalınca olmuyor işte istikrar lazım.

CATANIA: Andujar; Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez; Biagianti, Ledesma, Martinho; Gomez; Maxi Lopez, Morimoto. Reserves: Campagnolo, Capuano, Carboni, Llama, Izco, Mascara, Antenucci. Coach: Giampaolo.

JUVENTUS: Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Quagliarella, Iaquinta. Reserves: Manninger, Legrottaglie, Motta, Salihamidzic, Sissoko, Lanzafame, Del Piero. Coach: Del Neri.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder