8 Temmuz 2009 Çarşamba

kimler istedi de bize geldi..bu sefer gelmedi galiba aziz..

hep olur yaa türkiyede o adamı kimler istedi de adam bize geldi. zamanında alex ilk geldiğinde demişlerdi real madrid milan inter falan istemiş bu alexi napacaklarsa adam demişki yok kardeşim ben fenere gitcem...sonra bu lugano denen piskoz geldi o da aynı yaa adamı istemiş kimler kimler ama yok demiş biz alexle kankayız fener bizim takım hurraaaa fenereee...



yani bu sadece fener için geçerli değil de aklıma geldi diye söylüyorum. şimdi de aynı şey ABD li emperyalist arkadaşımız onyewu ya da olacaktı fenere gelseydi. çünkü fener istiyordu hatta bir ara sivaslada adı geçtiydi de nesee. sonuç olarak eğer milan,inter,juventus,real,barça,manu gibi takımlar isterse alırlar. bizim saçma sapan gazeteciler ve gereksiz yöneticiler bir daha böyle konusmasınlar artık sıkıldık çünkü yemiyoruz bunları yani geçelim.



geleyim aurelio haberine. aurelio cezası kalkacakmışta galatasaray aurelioyu alacakmış. yaa biri sölesin galatasaray napacak aurelio(32),o bölgede şu kadar adam varken topal, ayhan, barış, linderoth, mustafa sarp,mehmet güven ve son bomba EMRE ÇOLAK. aurelio yaptığı işi topal ondan daha iyi yapar yapıyorda mustafa sarp var mehmet güven var defansa yönelik oraya eğer bir adam gelecekse o da sneijder tarzında iki yönlü oynayacak birisi olmalıdır. deco hleb emana da olabilir fotospor ve fotomaça göre:) kalsın ispanya da madem çok iyi!!!

beşiktaş ferrariyi aldı çok iyi yaptı,italya dan hemde italyan bir defans oyuncusu almak iyi bir trasnfer oldu. ama onun yanına yada yedeği olabilecek bir opel,renault,volkswagen tadında bir türk bulmalı yoksa zaponunda gideceğini düşünürsek; ferrari-sivok-toraman bu sezonu götürmez başka oyuncusu var da ben mi bilmiyorum diyeceğim yok bir türkle burayı takviye etmeli diye düşünüyorum yoksa geçen sene kewelll tarzında bi defans yaratmaya çalışırlar aslında batunun boyu da uzun geçsin olmazsa defansa denizli napacağı belli olmaz. önerim bursalı ibrahim, ankaralı ediz, kayserili eren tabiki..

delgadoyu da artık satın yoksa sergen yalçın bi gün canlı yayında sövecek dayanamayacak. tabata mı dersen diye soran olursa yıldıray derim ve orta sahaya bi yabancı iki yönlü bir adam derim hadi eyvallah..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder