7 Temmuz 2009 Salı

para için ne gerekirse..




Daha 3-4 hafta önce bizim stadyumda hani derler yaa 70 milyonun önünde sanki milletin başka işi gücü yok da onu izliyor işte o programda hiçbir oyuncumuzu satmayacağız ve daha kaliteli transferlerle kadroyu takviye edip sivas gibi yukarıda kalmak istiyoruz diyen başkana noldu da birden böyle dönüverdi.



O programdan 2 gün sonra İSMAİL KÖYBAŞI'nı para+ oyuncu karşılığında sattı ki o programda isim de vererek ismaili satmam demişti. heralde beşiktaşlılar buna o anda bayağı bir gülmüştür neyi satmıyorsun yaaa parayı verince diye.

Yine aynı programda adı geçen RODRİGO TABATA da şu anda prensipte anlaşılmış durumda yakında o da imzayı atacaktır. tabi onun için ne kadar para ve hangi futbolcu verildi anlamak bekleyip göreceğiz.



Aslında o programı izlediğimde biraz da olsa ümitlenmiştim hani 1-2 sivas daha çıkar belki diye ama kendimi kandırmışım. bir anda türkiyede olduğumuzu unutmuşum demek ki. ama öyle bir konuşuyorlar ki bunlara ne demeli bilemicem artık yaa. burada daha da önemli olan şu yıllardır kimsenin sevmediği ve para için diye başlayan cümleler kurduğu İLHAN CAVCAV'a helal olsun diyorum. çünkü adam kabullenmiş parayı verene satarım diyor. hiç yalan yok satmam falan demiyor hele hele kesinlikle asla s..n satmam hiç demiyor verin parayı satarım diyor.

Burada biraz da beşiktaşa sallamak lazım bu kadar paraları bu oyunculara verene kadar( ismail=3,5 milyon avro +serdar kurtuluş,tahmini olarak tabataya da 5 miyon avro+bir futbolcu gibi) bunları verene kadar hadi ismaili geçtim genç çocuktur üzülmezden artık çarşı sıkılmıştır eyvallah alırsın ama yine o kadar verilmez de tabataya o para verilmez çok olağanüstü bir oyuncu değil şampiyonlar liginde nasıl bir performans verecek ki bu adam o kalitede olsa zaten ispanyada italya da falan oynuyor olurdu. hakan ünsalın kulakları çınlasın gudjohnsen,hleb,deco gibi star isimli kariyerli oyuncular dururken ne diyelim hayırlısı. Bi 8 daha olmasında 3-4' e kimse ses çıkarmaz.


son olarakta bir de antebe iki sallayım. yine aynı programdan ERSEN MARTİNLE anlaştım diye açıklıyorsun iki gün sonra vazgeçtim diyorsun. forvette bir tane brezilyalı deniyorsun herhangi bit julio cesardan birisini getirmişin bunları geç artık oyuncak değil paran var diye kullanma kulübü gaziantep'i. ersen gitti sivasa hemde türk yani bak bakalım nasıl çakacak sana..bülent hoca biliyor işini pis bülent ama iş de bilen bülent:)



satmam dedin ya murat ceylanı satma bari!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder