10 Temmuz 2009 Cuma

vassel yalan mı olacak...




10 gün önce ankaraya geldiğinde herkesin heyecanlandığı havaalanında yaklaşık 3000 kişinin karşılayıp konvoylarla kulüp binasına kadar eşlik ettiği ingiliz milli hatta bir golü de bize var 2004 elemelerinde, DARİUSS VASSELL 7 temmuzda statta imza atacak dediler sonra o yalan çıktı takım avusturyaya gitti kampa hala ortada yok ve hiçbit açıklama da yok. adama bilkent 3 ten triplex ev falan gösterdiler beğenmiş falan denilince tamam demiştik olacak bu iş ankarada da bir yıldız izleyeceğiz. ama o günden beri hala bir açıklama yok bu sessizlik forumlarda tüm ankaragüçlüleri korkutuyor. o kadar heveslendik boşuna mıydı hemde 100. yılımızda diyorlar.


bu resime de baktığımız da taraftarın oyuncuyu nasıl benimsediği ortadadır. ama bu derin sessizlik herkesi korkutuyor. hatta vasselin gelmesi durumunda kombine alacak arkadaşlarım bile var onlarda imzayı bekliyor. hatta ben bile askere gidecek olmama rağmen kombine almayı düşünüyorum vasselin gelmesi şartıyla bakalım bekleyelim inşallah gelir ve 100. yılda hepimize bir heyecan olur. gel LEN vassell gel...



aslında ankaragücünün transfer politikasına baktığımızda akıllı adımlar atıldığını görüyoruz. önce vassel, ardından sol campell, nazarenko, nuno maniche gibi isimler ve ismi hala bilinmeyen bayernli bir futbolcu genel olarak 100. yıla yakışır isimler ve ankaragücü camiasının her zaman duymadığı isimlerdir. bu da genel olarak kombinelere, medyanın ilgisine, istanbul medyasından rol kapmada çok faydalı olacaktır tabi ki bu adı geçen adamlardan 3 tanesi gelirse müthiş seyircisiyle içerde dışarda takımını yalnız bırakmayan seyircisiyle bir ankaragücünün yukarılara oynaması ve oralarda kalması hiç de sürpriz olmaz diye düşünüyorum. inşallah da olur sivas bile bunu başardıktan sonra 100 yıllık bir camianın ve böylesine herkese nasip olmayan inatçı taraftarıyla başarıyı kalıcı hale getirmesi içten bile değil.

ankarada bir de küskünler vardır bu transferler ve bu söylentiler onlarıda stada çekecektir ve ankara gerçekten korkulu bir deplasman(%5 ile) olacaktır.

son olak inanıyorum ki vassel gelecektir ve en az 15 bin kişinin önünde imzayı çakarak türk spor tarihine geçecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder