7 Ekim 2012 Pazar

Pazar Pazar


1 ay'a yakındır süregelen meşhur 7 Ekim Pazar günü geldi, çattı. Birbirinden güzel derbilerin oynanacağı günün sabahı başladı. Hemen unutmadan söyleyeyim arada götünden maç uyduranlar da oldu. Mesela CİTY-UNİTED derbisi var diye yayın yapanlar oldu, hatta hızını alamayıp Fener-Beşiktaş haftasında Fener-Gaassaray derbisi falan oynattılar.

Öncelikle liste şu şekilde oluştu..

17:00 Spartak Moskova-CSKA Moskova
19:00 Fenerbahçe-Beşiktaş // Lig TV
19:00 Adana Demir-Adana // TRT Spor
20:50 Barcelona-Real Madrid // NTV Spor
22:00 Marsilya-Paris SG // TRT Spor-WEB TV
21:45 Milan-İnter // TİVİBU

Şöyle resme bakınca iştah açıcı bi' zevk veren bi' görüntü var gibi bizi asıl ilgilendiren önce futbol sonrasında adrenalin ki adrenalin denilince şurada ki 6 maçın toplamındaki atraksiyonu tek bi' fener-gaassaray maçındaki kadar olamaz. O yüzden bizim için çok da heyecanlandıran, ooooo, uuuuuu, vauuvvv, abooooovvv vs. diyebileceğimiz bi' şey değil. Bak mesela şu bizim için belki de daha fantastik bi' yayın programı olabilir;

18:00 Newcastle-Man UTD
22:30 Atletico Madrid-Malaga
16:00 Siena-Juventus
16:00 Gaziantep BLD-Karşıyaka

Neyse günün fantastik yayınlarında ne olur diyoruz,

Fener saçmalamazsa Beşiktaş'ı rahat yener, ama akli dengesinin yerinde olmadığına inandığım BJK yöneticisi "fenere fark atıcaz", dedi ki teyyy allaam ya...

Barcelona için farkı 11'e çıkarma şansı, Puyol olmayışı çok sorun değil ama önemli olan Mou'nun Kaka, Modric ve Özil'i yedek bırakıp yine Xabi, Essien, Khedira 3lüsüyle orta sahada direnç sağlamaya çalışacağı diye gelen haberler var. Barcelona için hiç fark etmez !!

Diğer maçlar içinde ise Marsilya-PSG maçı Milan-İnter maçına göre daha fantastik olacak gibime geliyor. Sonuçta ZLATAN neredeyse ilgi oradadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder