11 Nisan 2009 Cumartesi

Operatör Doktor Tobias Linderoth(!)


-->
Zürih tıbbi bilimler enstitüsü yönetim kurulu başkanı dr. heynrich meyer, tobias linderoth'la transferi için her konuda anlaştıklarını, son aşama olarak galatasaray'dan gelecek cevabı beklediklerini söyledi. bu transfer neticesinde linderoth'un yıllık 1,5 milyon euro, ameliyat başına 25.000 euro ve katıldığı ders saati başına 2000 euro ücret alacağını, bonservis bedeli olarak da galatasaray'a 5 milyon euro teklif ettiklerini belirten dr meyer, "eğer bu transferi gerçekleştirebilirsek, spor hekimliği dalında dünyanın bir numarası oluruz, bu sayede de orta vadede kurumumuzun bağış alma potansiyelini arttırıp, dünyanın önde gelen hekimlerini uzmanlık çalışmaları için bünyemizde toplamayı umut ediyoruz." şeklinde konuştu.

Galatasaray yönetimi ise, önceki gün yapılan toplantıda, linderoth için fransa ve portekiz'den gelen diğer teklifleri değerlendirdi. Kulüpten yapılan açıklamada "paris ve lizbon'daki bazı üniversiteler de linderoth ile ilgileniyor. Teklifleri değerlendiriyoruz. iki taraf için de hayırlısı ne ise o olsun" denildi. öte yandan, kulübün linderoth'un transferi konusunda bugün öğleden sonra nihai bir toplantı yapacağı ve konunun netlik kazanacağı bildirildi.

Linderoth cephesinde ise buruk bir sevinç havası hakim. Tobias linderoth konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, eşi bayan linderoth "özellikle çocuğumuzun eğitimi için isviçre doğru bir tercih olacak. Aslında İstanbul’a da çok alışmıştık, buranın havası eşime çok iyi geliyordu'' şeklinde konuştu.

Tabi şimdi bu süper bir haber ama hemen sevinmeyelim çünkü bu bir kurmaca ve ekşi sözlükten yapılan bir alıntıdır. Ancak alıntıda olsa sevinmiştik ya adam 2 yıldır oynamıyor bir de bu ekonomik krizde üstüne bir de para alıyor.Valla böyle güzel bir memleket yoktur heralde dünyada. Neyse bu sezon sonu artık gidecek heralde bakalım bekleyelim ama belli de olmaz bu yönetimden herşey beklenir,o yüzden kesin konuşmamak lazım.
,

Bak bu resimde linderoth'un benim son oynadığını hatırladığım ve gol attığı maçtan. İsviçre takımıyla oynamıştık şimdi adını hatırlamıyorum da gol atmıştı o maçta iyi de oyanamıştı.Artık geçmiş geçmiş de kaldı. Güle güle tobias:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder