8 Nisan 2009 Çarşamba

Kaka


Transfer döneminde adı en çok anılacak isimlerin başında gelen Kaka’nın hakkındaki transfer haberleri gün geçtikçe artıyor. İspanyol spor basının ardından İtalya'nın ünlü La Gazzetta dello Sport gazetesi de Kaka'nın Real Madrid'e gideceğini yazdı.
Real Madrid forması giydirdiği yıldız futbolcularla ünlenen eski başkan Florentino Perez’in tekrar başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Başkan Perez’in sezon sonunda ilk sürprizini Kaka ile yapması bekleniyor.
İspanyol Marca gazetesine dayandırılan iddia da, Milan Asbaşkanı Adriano Galliani'nin 16 Mart tarihinde Real Madrid'in başkan adayı Florentino Perez ile görüştüğü ve yıldız futbolcu için 60 milyon Euro'ya uzlaşıldığı bildirildi.
Florentino Perez'in gelecek sezona yeni bir ''Galacticos'' kurmaya hazırlandığı ve bu işleme Kaka transferiyle başlamayı düşündüğü öne sürüldü.
Kısa bir süre önce Manchester City, başarılı futbolcu için 110 milyon Euro'luk astronomik bir teklif yapmış fakat Kaka, Milan taraftarlarının etkisiyle teklifi kabul etmemişti.


---Yani bu transferi istemeyenlerin başında da ben geliyorum ve umarım böyle bir transfer olmaz. Çünkü tarihte real madrid en sevmediğim takımdır. O ne öyle bembeyaz bir forma hiçbir asaleti bir şekli yok. Büyük takım dediğinin formasının da bir anlamı olmalıdır. Ama bembeyaz bir formanın ne anlamı olabilir ki. Şimdi günto bunu duysa hemen anlatırdı beyazın hikayesini:) Guntonun da dediği gibi madrid ronaldinhoyu alabilir. Hatta cristianoyu da alabilir ama kaka kesinlikle madride gitmemelidir. Eğer milan dan gidecekse bu kesinlikle ingiltere olmalıdır. Bu da manutd yada chelsea olacaktır. Gelelim galacticos konusuna,artık galacticos devri bitmiştir o bir kere olur diyorum. Ne yani galacticos nasıl olacak kaka,ronaldo,zlatan,terry,lampard bu 5 adamı alırsan olur galacticos ama bu adamlarda toplam 400 milyon avro falan eder ki o da çok zor transferlerdir. Birini yapsan yat kalk dua et. Yani perezin takımın başına geçmek için kıçından uydurduğu bir yalandır bu iş. Bunu herkes bilsin istedim. Acaba ispanyada da rant olayı mı var diye düşündüm birden bir de madrid de kş aslında iyi rant vardır olabilir. Neyse son sözüm pereze '' get A fuck A''.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder