27 Mart 2012 Salı

gaz Yetmedi, Lig Bitti&Karşıyaka

Özür Mesajı
1912-2012, 100.yıl, o sene bu sene o gece bu sene koyacağız Göztepeye çıkacağız süper lige vs teranelerinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her sene başında bostanlı otogaz sistemleri ile damarlarınıza kadar döşediğimiz sıralı otogazın etkisiyle sizleri ağzınızdan su akıtırcasına heveslendirip, mayıs ayında Karşıyaka sahilde şampiyonluk şarkıları söyleme, kordonda 40 gün 40 gece eğlence hayalleri kurdurup diye ap-ep-ip-up-op ekleri ile biten cümleler kurdurduktan sonra üzülmekten de öte kahretmiş bulunmaktayız. Verdiğimiz ümitlerden, rahatsızlıktan, dertten, kederden dolayı özür diler, seneye yine bu filmin galasında görüşmek dileğiyle diyoruz.

Taktiksel Mesaj
Aslında ligin 2. yarısına çok da iyi başlamıştık. play-off ile aramızdaki puan farkını erittik, göztepeye de koyduk, bu sefer geliyoruz lan, hatta play-off inşallah İstanbul'da olur diye ümit etmeye başlamıştık İstanbuldaki Karşıyakalılar olarak. Ama cümlenin devrik olmasından mıdır nedir hiçbir ümidimiz yeşermedi, ümitler umutlar, kamil,hasan,serkan,can abiler hepsi cortu çekti gitti.
Ancak sezon başında ilk 5 haftada alınan 1 puan ve ardından istikrarsız devam eden saçma sapan amaçsız futbol çabaları bu umutsuz satırları yazmamın nedenlerinin başında geliyor. Ki, devre sonuna kadar kaybettiğimiz puanın haddi hesabı yok. Ama ona rağmen 2. yarı başındaki gol yemeden alınan galibiyetler ve puanlar serisinin, son 3 haftada 8 puan kaybı ile sonuçlanması ile kayışı kopartıp filmin sonuna gelmiş bulunmaktayız.
Taktiksel demişken, sezona yazılı kuralmış gibi ne haddineyse 4-3-3'ün 433 yıl sonra verim verecek hali ile başlayan ve her hafta yaşanan puan kayıpları sonrası Göztepe TD gibi "yenildiniz mi hacı? Hadi ya? Vah vah nasıl da üzüldüm" dercesine saçma sapan açıklamalar yapan Reha Kapsal'ın bu takımı sezona hazırladığını ve şu anda ki durumdan en çok payı olan kişi olduğunu bi' bilelim de ona göre ayarsız konuşmayalım.
Tabi devre arasında yapılan transferlere bakarsan, Cihan, Fatih Şen, Mahmut gibi 3 tane 11 oyuncusu geldi. Bunlar sezon başında gelseydi ve 2 tane daha yakışır transfer gelseydi. Bugün play-offu garantilemiş olabilirdik. En kötü bu kadar ümitsiz olmazdık. Bu bi' olasılık değil, gerçekliktir ona göre.

Her neyse yaa..

Kulüp Mesajı
100 yıllık kulüpsün, hadi Türkiye de 100 yılın bi' önemi yok. Al Ankaragücü de 100 yıllık ama küme düştü, sadece düşse iyi, düştüğü hallere Göztepe düşsün istemem. Ama arkadaş senin 100 yıllık olman bi önem arz etmiyor olabilir.
Ama sen kutsal toprakları, ülkede ki sayısız ili sulu dereye götürüp susuz getirecek, saymakla bitmez sayısız üstünlüğe sahip il olsa gıkını çıkarmanın göt isteyeceği nüfusu yarım milyona dayanmış bi' ilçeyi bi' yakayı temsil ediyorsun. Artık kendine gel, bi' çizgin olsun, rengin olsun ama bu sadece yeşil-kırmızı değil, karşıyaka budur diyeceğimiz bi' yapın olsun, adam akıllı bi yönetimin olsun, transfer politikan olsun, altyapın olsun, misal Karşıyaka erkek basket takımı yıllardır kısıtlı bütçeyle ne harikalar yaratıyor, aynı istikrarı, aynı Karşıyaka saygınlığını, aynı yönetim politikası orada da olsun.

Heeaa olmazsa n'olur, bi' bok olmaz amk. Biz yine takip ederiz. Sen seneye yine çıldırtırsın, biz yine çıldırırız. O yüzden sorun yok, ümitleniriz, kırarsın, ümitleniriz, yine kırarsın, ama farketmez, sen üzülürsün biz kahroluruz arada ki fark da bu!

Hepsini geçtim, kahrolurken Göztepe'ye bi' koyarız, sanırsın şampiyonlar ligini almışız öyle de seviniriz amk!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder