18 Kasım 2012 Pazar

Karabük Sonu, Manchester Sorunsalı

Engin Baytar'ın dönüşüne ithafen, o agresiflikle yazılmıştır iyi de yapılmıştır hani!

Sizin eşşek kadar olduğuz yaşta yaptığınız hesapları, karşılaştırmaları ve aciz edebiyatınızı hiç kusura bakmayın ama biz çocukken yapardık. Zaten o zaman yaptığımızda da kimse aciz karşılamazdı çünkü masumduk sizin gibi pisliklere bulaşıpta ağzımızı bozmamıştık. Ama şunu da öğrendik ki insan 30-40-50 yaşın önemi olmaksızın ergenlikten çıkamayabiliyor ya da bi' acısı mı var, kınası mı yok bilemezsin yeğenn, Ali Sami Yen...

Bak şimdi bu Karabük bizi yendi ya o zaman Manchester her türlü koyarmış, bu nasıl bi' beyinse anlamaya çalışma geçemezsin bu dersi abicim. Hayır, biz Karabüğü yensek Manchester koymayacak mıydı acaba? Öyle bi' kural, kaide sözleşme, protokol falan mı var amk, bu nasıl bi' yaşam tarzı bu ne boktan kafataslarıdır arkadaş. Herhalde Karabük ile Manchester anlaştı böyleyken böyle sen koy bizde koyalım, sen koyamazsan bize koyarlar sonra gelir bizde sana koyarız, sen koyar gibi yap biz koyalım, sen koymaya çalış biz koyarız, aman koydurup bize de koydurma neme lazım haaa Mesuttttttt!

Bunu konuşan, hesaplayan, aklına yatan futbol sihirbazlarının yaş ortalaması 30-35 aralığında dangalağın aptileri topluluğunun değerli üyeleri..Ya olum bırakın bu işleri daha önce kaç kere hesapladınız bu oyunları, kaç kere kaybettiniz hala mı akıllanmadınız la? Biz yeri gelir Karabüğe yeniliriz, hatta haftaya gider Elazığa 3 puan veririz sonra da Sanica Boru da takılırız, keyfimizin kahyası mısınız amk? Ha, arada Manchestera da bi' çölme takarız alırız anahtarını orası ayrı konu. Ama bu neyin kavgası böyle, puan kaybettikçe orgazm olurcasına sevinmeler falan, yaşınızdan başınızdan utanın lan, orta yaş sendromu mudur nedir müdür?

Karabük maçı hak etti, belki 3 değil 5 tane de atabilirdi ama olmadı. Her zaman mükemmel oynamak zorunda değiliz. Kazanmak zorunda hiç değiliz. Barcelona da Celtic'e yenildi, onu ne yapacağız? Hadi abiler, bi' üretelim, türetelim Barcelona gibi takımı tabiri caizse "al aşağı edelim iti" ne dersiniz?

Bak tam yazının üstüne geldi şimdi, Norwich Manchestera 1-0 koymuş. Bak şimdi sizin hesaplar karıştı? Ne yabacağuk, yine el ele dolaşırmıyız tomates tarlalarında, heeh? Ama dur, belki de Karabük, Manchester ve Norwich arasında imzalanan Sofya antlaşmasına göre bi' plan yapıldıysa ve o şekilde Manchester bize koyacaksa, neden olmasın.

Karabük bizi yenebilir, biz Manchesterı yenebiliriz, Manchester sizin istediğiniz gibi bize 3-4 tane atabilir, biz gideriz Norwich'i evinde yenebiliriz, sonra Karabük evinde Norwich ile berabere kalır falan ama Allah kimseyi Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz diyenlerin takımının götündeki kına eksikliğine muhtaç bırakmasın! Hiç sorun değil gelsin Manchester bize 6 atsın, problem yok Kasımlar sizin Mayıslar bizim...

Affedersin eşşek kardeş yazının başında seni de bu yavşak diyeceğim yanlış anlaşılacak bit diyeyim, bitlerin oyununa alet ettik ama lafın gelişi öyle kusura bakmayacaksın artık "eşşek kadar adam demeye 1000 şahit ergen kırmaları" sen olmadan laftan anlamıyorlar.

Hepsi bi' kenara, bugün Engin Baytar'ın saçma sapan cezası bitti ya şimdi onlar düşünsün anasını satayım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder