7 Mayıs 2011 Cumartesi

Dallas:3 LA Lakers:0(Sıfır),Süpürgeli Nowitzki

2006 finalinde Miamiyi desteklemiştim 2-0 dan seriyi çevirip 4-2 almıştık belki de Shaq kaynaklı bir sempatiydi ama Dallası her zaman sevmişimdir. Sezon başında da gönlümden geçen finalin DALLAS-ORLANDO olduğunu söylemiştim tabi buna sadece ben inanıyordum. Öyle bir cümle oldu ki sanırsın dallas finale çıktı ama ne bileyim gaza geldik işte borumu olum 1 maç kaldı Lakersı süpürmeye daha ne kadar gazlı olabilirim ki dimi lan bebeler..

Lakers zaten bu serinin böyle olacağının sinyallerini hornets karşısında vermişti. Aman sinyal minyal her neyse 3-0  yaptık mı bir şekilde yaptık 1 tane daha patlatırız 4-0 alırız yolumuzu bekleriz rakibi ona da kitler gideriz 2006nın rövanşına yalan mı? 

Alman halkından almanlardan almanyada doğup büyüyen türklerden açıkçası gram haz etmem hiç sevmem(barış özbek, podolski, üst komşu) ama nowitzkinin sezon başında yaptığı kontrat ile bir yüzüğü haketti inşallah o sene bu sene olur. Çünkü sezon başlamadan istese daha fazla bir ücretle yüzük uğruna gidebilirdi ama o Mavericks de kalıp yüzüğü burada kazanıp formayı da astırmak istedi galiba o yolda emin adımlarla gidiyor hadi bakalım panpalar süpürmeye devam..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder