12 Ekim 2011 Çarşamba

Çek bi' Letonya,İçimizdeki İrlandalılar falan...

2000 Avrupa Şampiyonasına gitme sürecinde play-off'ta eşleştiğimiz ve 1-1 ve 0-0 lık sonuçlarla saf dışı bıraktığımız İrlanda maçları sırasında ortaya çıkan "içimizdeki İrlandalılar" klişesi ve ardından 2004 avrupa şampiyonası play-offlarında ki kuradan önce ortaya çıkan "çek bi' Letonya klişelerinden sonra 2012 elemelerindeyiz yine play-off dayız şimdi nasıl bir klişe yapacağız ne uyduracağız bakalım bekleyelim!! Belki kuradan önce belki kuradan sonra ama bir trişka durum ortaya çıkar illa ki..

Bu arada ilk başta seri başıyız diye sevindik ama sonradan açıklanan listeye göre yine cortladık. Açıkçası Portekiz ve Hırvatistan karşısında sıkıntı büyük olur diye düşünüyorum. Hırvatistanı bir şekilde durdurabilirsiniz ama Portekiz için aynı şeyi söylemeyiz Ronaldo, Nani falan filan zor yani.. Diğer 2 takım ise Çekler ver İrlandalılar umarım 2 sinden biri gelir ama gönlümüzden geçen Çekler gelsin diyorum.


Milli takımda istediğimiz oyuncuları görmeyince veya teknik direktöre gıcık olunca ya da kulüpçülük yapınca banane lan milli takım yenilsin çok da önemli diyoruz. Ama yaz ayları gelipte Avupa Şampiyonası başladığında durumlar hiç de öyle olmuyor. Lan amk turu geçseydik de gruptan çıksaydık da şurada bizim maçları izleseydik bak 2002 de ne güzeldi heyecanlıydı hep beraber izliyorduk falan filan diye sağda solda ağlanıyoruz. O yüzden kimse tırı vırı yapmasın ve totemleri oluştursun şuradan Portekiz dışında bir takım çekelim de turu geçelim yazın güzelcene heyecanlı maçlar izleyelim.

Bende istemiyorum Gökhan Zanı, Selçuk Şahini, Aurelioyu kadroda görmeyi Gökhan Gönül yerine Sabrinin oynadığını bende istemiyorum. Umarım polonya-ukraynaya gideriz ve kadroda adam gibi formayı hak eden hepimizin kadroda görmek istediği oyuncular olur da istekle izleriz maçları hadi bakalım. 
Çek ordan bi çek işte!!

Çek Cum.-Türkiye
Bosna-İrlanda
Hırvatistan-Karadağ
Portekiz-Estonya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder