25 Şubat 2013 Pazartesi

Dani Alves Giller

Hiddink zamanında neden Hasan Ali’ye şans verilmiyor milli takımda diye düşünüyordum. Sonra bi’ ara Hiddink’i Kayseri maçında statta gördüm. Arkasından Serdar Kesimal ve Hasan Ali’yi milli takıma çağırdı. Sonra öyleydi böyleydi derken olaylar olaylar adam gitti fenere imza attı. O zaman Serdar Kesimal ile birlikte elden kaçırdık diye hayıflanmıştık. Sonuçta türk oyuncu piyasası kısır, yabancıdan maksimum verim alamazsam iş yine bizimkilere kalıyor ki onlarında durumları ya gaza gelirse oynarım ya da keyfe keder modu.



Hasan Ali’yi sezon başından beri min. 15 maçta izlemişimdir. Bi’ adam bu kadar kaçak dövüşmez. Bu kadar yavan top oynamaz. Bi’ kanat adamı hiç mi bindirme yapmaz? Evet, yapmaz. Mesela dünkü tek kale Kasımpaşa maçında bi’ tane Hakan Ünsal bindirmesi yapmadı. Bırak yapmayı teşebbüs etmedi, edemedi. Hatırlarsın Hakan Ünsal’ın zamanında ne deli bindirmeler yapıp rakip sağbekin aklını başında aldığını. Ha, diyeceksin ve diyebilirsin Hakan Ünsal nerede Hasan Ali nerede? Yani Vizontele nerede?
Aykut Kocaman koca bi’ ilk yarı sonunda bi’ zahmet Hasan Ali’nin yetersiz olduğunu gördü ve onun yarım tık üstünde yer alan Ziegler ile bu durumu revize etti. Ama sezon sonunda Fenerbahçe ekonomisine sahip bi’ kulübün Andre Santos seviyesinde bi’ sol kanat oyuncusu bulup o bölgeye monte etmesi gerekir. Ya da altyapıdan bi’ cevher mi çıkarırlar ya da Salih gibi bi’ yetenek mi bulurlar ben bilmem.

Milli takımda bi' an önce Hasan Ali'yi kaldırıma gönderip gerekirse Caner Erkin'i beke çekerek bu seçime bi' aksiyon almalı. Sonrasında İsmail iyileşir falan olur işte bi' şeyler..
Gelmek istediğimi nokta şu Hasan Ali oynadığı sürece aşağıdaki listede adı yer alan tüm isimler Fenerbahçe maçlarında Dani Alves olabilir, olur, aralarında olmuş olanlarda var, olacak olanlarda var, ne ararsan var.
İşte Dani Alves Giller;
Sabri Sarıoğlu, Roberto Hilbert, Serkan Balcı, Michel Basser, Serdar Kurtuluş, Erdem Özgenç, Cem Can, Koray Arslan, Jerry Akaminko, Emrah Eren, Abdurrahman Dereli, Salih Dursun, Erhan Güven, Adem Alkaşi, Rızvan Şahin, Serkan Yanık…
O değilde Dani Alves’in adının devamında Giller olsaymış, daha bi’ albenisi olurmuş. Giller’ın okunuşuna dikkat!

"Oha lan, Dani Alves'ın daha nasıl bi' albenisi olabilir adam Barcelona'da oynuyor" dediğini duymadım sanma!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder