28 Ocak 2011 Cuma

Luis Suarez Liverpool'da...


Son 2 sezonun hollanda ligi gol kralı olarak geçirdikten sonra dünya kupasında ki müthiş performansı ile Uruguay'ın yarı final oynamasında büyük payı olan Luis Suarez Liverpool'a imzayı çaktı.

Sezon başından beri premier ligde avrupada vs. her yerde herşeyi berbat eden Liverpool transfer döneminde 1-2 hamle ile lige biraz olsun tutunup en azından avrupaya katılmak en azından seyircisinin gönlünü almak için birkaç transferle aldığı başarısız sonuçların üstünü örtmeye çalışıyordu.

Bu nedenle Luis Suarez transfer transferine yönelen Liverpool ilk etapta yaptığı 15 milyonluk teklifi Dzekonun 32.5 milyona M.Citye gitmesi referansından dolayı AJAX ın az bulması sonucunda miktar arttırmak zorunda kalarak 26.5 milyon avro karşılığında renklerine bağladı.

Haa bu transfer liverpool için herşeyi değiştircek mi bilinmez ama en azından gol yollarında Torresin tek başına yükü kaldıramaması sebebiyle gelen gol kısırlığına bir nebze olsun çözüm olacağını bununda galibiyetleri getireceğini söylemek yalan olmaz. Ancak kadro yapısı itibariyle UNİTED,CİTY,CHELSEA,ARSENAL hatta ve hatta tottenhamdan bile seviye olarak alt seviyede oyunculara sahip olması sebebiyle daha çok transfer yapması gerekiyor, özellikle de defans ve orta alana..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder