25 Ocak 2011 Salı

Taraftardan Taraftara..

Servetin attığı gol sonrası çıkan desibel rekorunu görünce iki satır yazmadan duramadım. Lan yine ne saçmalıcan diyenleri görüyüm...Tamam gördüm indirin parmakları..

Rijkaardın gittiği maç olan Ankaragücü maçında skor 2-4 iken Ayhan ile birlikte yuhalanan hatta yuhalanmakla da kalmayıp üstüne bir de küfür yiyin Servet adlı uzun menzilli tank ayarındaki futbol fakiri. Aradan geçen 3 ay gibi bir süre sonra ALİ SAMİ YEN de kıyamet alameti olacak bir şekilde gol atan yine sen. Geçtiğimiz hafta stat açılışında yaşananlar da cabası. Şimdi diyorsun ki aq nereye bağlayacan yine ne saçmalayacaksın. Dur lan bir 2 dk keyfime karışma diyorum. 3 ay önce bariz bir şekilde "siktir ol git servet siktir ol git" diye bağıran, 3 ay sonra servetin attığı rövaşata golüne sanki barcelonaya atmış gibi sevinen, yetmezmiş gibi hiç bir şey olmamış gibi bu hafta Servetin golünden sonra ki anonsta "SERRVEEEEEEEEETT" diye götünü başını yırtan kendini ultraslan diye tanımlayan ama ultrakedi olduğunu düşündüğüm oluşumun üyeleri üye olmayanları yalakaları vs. arkadaş bu ne tutarsızlık bu ne sahipsizlik bu ne karaktersizliktir. Bir adam kötüyse kötüdür burada manager oyunu oynamıyoruz ki Servetin gücü artmış olsun 3 ayda dimi dangalağın aptileri. Stad açılışında adam geliyor bir ağzına sıçmadığı kalıyor açık "e" si ile ALİ SAMİ Y"eee"N de diye yırtınıyor rezil rüsva ediyor. Sonra sen yalandan bir yürüyüşe katılıyorsun. Seni hiç savunmayan başkanına tepkini koymuyorsun bu ne sahipsizlik bu nasıl bir maşalıktır.


Şimdi bir tarafta böyle bir seyirci var ki o güzelim akustiğe sahip statta yaptıkları aptal tezahüratları hiç karıştırmıyorum yoksa iyice sıçırtıcam çünkü o yüzden direk geçiyorum orayı. Diğer tarafta da bir seyirci grubu var çarşı diye adamlarda ne güzelim stat var ne ligde liderler ne de başka birşey. Ama adamlar kudurmuş durumda üretmeden duramıyorlar. Gücüne güç katmaya tezahüratının PORTEKİZCE ve ALMANCASINI üretmişler. Sosyal mesajları falan da cabası hiç durmuyorlar. Destekse destek hatta köstek olacaksa da oluyorlar geri adım atmıyorlar arkadaşlar..

Haaa sonuç olarak ENGİN sen gaassaraylı değilmisin evet gaassaraylıyım ama gerçekleri yazmaktan da çekinmiyorum. Çok da umrumdaydu ultraslan ultravesti vs.

Al bak bu da sanat eseri PORTEKİZCE ve ALMANCANIN LİNKİ;

http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=491939554513&oid=181473548533950&comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder