26 Ocak 2011 Çarşamba

Trabzonun Liderliğinin Göstergelerinden..


Şenol Güneş, bir gazetecinin 'Verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz' yönündeki sorusu üzerine de 'Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hakem şunu vermiş, bunu vermiş diye konuşarak bunu geri alamayız. Ama yanlış kararlar veren varsa onları etkileyen varsa onlar düşünsün. Bizim vicdani bir rahatsızlığımız yok' ifadelerini kullandı.

Ankaragücü maçından sonra kaybedilen 2 puan Trabzonun dengesi bozar mı, artık onlarda tökezlermi diye düşünenlere Şenol Reyizden kapak gibi dolaylı bir cevap gelmiş yine. Boşuna reyiz demiyoruz adama konuşmayı biliyor akıllı motive edici olayları büyütmüyor. Jaja kampa geç geldi ne oldu hiç cezasını aldı ama medyada 2 kelam laf göremedik çünkü şenol hoca baba sen oyna topunu dedi geçti. Aynısını şimdi yine yapmış bence; kaybedilen 2 puanın trabzona psikolojik baskı oluşturacağını ve bu hırsla camianın hakemlere vs. saldıracağını düşüneceğini düşünenlere kapak olmuş. İyi de olmuş. Aslında trabzonluları pek sevmem bu açık ve net ama sırf ŞENOL REYİZ için istiyorum şampiyon olsunlar ki oynadıkları futbolla zaten bunu hakediyorlar.

Bir de son olarak 2 satırda trabzondaki trabzon seyircisine yazıyım. Takım ilk yarıyı 42 puanla lider kapatmış. 2 .yarının ilk maçı tribünler boş bırakılır mı? İşte bun seyirciyi bu yüzden sevmiyorum. Haaa gelselerdi yenecek miydi trabzon belki yine yenemeyecekti ama olsun o desteği takıma hissettirmek önemli hacılar. Hadi sessizce arkamıza bakalım kaçıyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder