11 Haziran 2011 Cumartesi

Fenere ne lazım?

Herkes yazıp duruyor canım mı çekti yoo ama öylesine saçmalayım dedim kime ne ki bloğa ister yazarım ister çizerim doğrultu belli ne hayal dünyası ne de başka bişey neyse o aynen yükselişe devam..

Ufaktan bir bakalım millet ne dolaplar çeviriyor.

Şampiyon Fener, kadro iyi ama orta saha berbat mı pek o kadar da denilmez de ama şampiyonlar ligini düşününce Cristian, Selçük, Emre ve karakteri derken sıkıntı var gibi hatta gibisi fazla oldu var var. Oraya sağlam bir adam lazım mesela Fernandes gibi..Aslında sezon içinde çıkan söylentilere göre Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselamın Fenere imza atacağını o zaman da "ohaa lan çok iyi olacaklar" diye düşünmüştüm ama şu anda ikisi de bizde ve şartlar bayağı değişti o yüzden oraya hiç girmeyelim. Sonuçta bu orta saha rotasyonu ile şampiyonlar ligi falan gitmez.Alex'inde gitmediğini düşünürsek, CL de arkası zayıf olan bir Alex ve yetmezmiş gibi avrupada bir hiç olan alex ile yalan olur fenere yazık olur. Ama bakalım aziz amca bir tane bomba patlatır gibime geliyor. Lass ın adı geçiyor ancak madrid bırakır mı bilmiyorum ama bırakırsa alır fener parada problem olmaz.Yani Emre, Çük, Gökay, Transfer ile hatta topuzuda yazabilirsin iyi bir rotasyon olur. Hatta Alexi avrupada kesersin 4-3-3 te topuz emre transfer ile yırtar geçersin bak hatta özer var sakat diye unuttuk yani yerli rotasyonu iyi ama CL diyorsan illa ki bir ecnebi lazım işte olmuyor, oluyorda okan, emre, suat, davala, hasan, arif, hakan ile oluyor. Gel gelelim savunmada sıkıntı yok Serdar da geldi. Yobo da tamam. Ancak forvette ne olacak o belli değil çünkü semih gidecek mi yoksa gençliğinin baharında yedek mi oturacak(!) belli değil ona göre bir transfer daha gelebilir diyecektim Emenikeyi aldılar o yüzden Semihe yol verebilirler ama Gökhan Ünal da gitti 3 santrafor da çok değil imkan varsa tutacaksın ki lazım oluyor biliyorsun!


CL de kadroyu tutup, çok iyi 2 bilemedin 3 oyuncu alacaksın ama bunlar direk kalite adam olacak mesela Serdar Kesimal ama Sezer Öztürk değil geç bunu hemen. Mesela bi Lass öyle bir adam direk kalite yani ama bir yandan da Gökhan Gönül, Volki Tolki, Santos, Semih gibi adamların transferi konuşuluyor. Atıyorum sana Gökhan gitti-keşke gitse de- oraya kimi koyacaksın onu hemen söyleceksin. İşte o zaman CL de bir dakika beyler Fener geliyor derler. Ama sen oraya bekir abi var dersen adam sana der ki bi bekir abimiz vardı o da KADER ile gönüllerde der dalgasını geçer. Aynı şekilde santos yok Caner var dersen totosuyla güler.

Şimdi bana kalsa Alex 30 değil 60 golde atsa bir daha sözleşme imzalamazdım. Çünkü avrupa da adam sıfır  artık öyle bir futbol yok. Hem de elinde tam 4-3-3 lük bir kadro varken ne diye ısrar edersin ki anlamam arkadaş..Burası Türkiye tabi o yüzden pek de irdelemek derine inmek kendi kendini kandırmak gibi bir şey oluyor. Ama her neyse bana kalsa diye bir cümle başlattım hemen bitireyim yaz dayı; yada dur yazma bak..


Bu devirde orta saha önemli den önemli yani şöyle diyeyim; bir ingilizce, iki office, üç orta saha yoksa almazlar işe güce ona göre Icouldnt bak demedi deme sonra hadi bağalım..Haa bir de unutmadan Dia acaip bir adam geçen gördüm beyoğlunda o karaya dikkat bu sene patlamadı seneye sıçırtabilir çok işe yarar. Stoch da akıllanırsa çok iyi olabilir ama  şu anda en zayıf  halka o gibi  ancak şöyle de yapılabilir; Emenike ileri atılır Niang sola geçer aynı kadro ilerde daha presci, daha çabuk, daha bitirici, daha daha olabilir bir düşünmek lazım gibisinden bir şeyler. Neyse lan banane fenerden işte aranızda halledin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder