19 Haziran 2011 Pazar

Juventus...Adı bile güzel arkadaş...

Sene geçen sene tabi ki değil, teeee 1996 daha 10 yaşındayım ufak ufak takibe başlamışım. 94 dünya kupasının biraz kıyısından köşesinden  tutunmaya başlamışız bu maç izleme takip etme hastalığına.. Derken 96 nın bir mayıs ayında daha 10 yaşındayken kumanda elimde herkes yatmış ben bir maç izliyorum. Şampiyonlar ligi saatindeyim. Anaa o da ne La? Juventus-Ajax CL finali, yok artık.


Ayaktakiler: Torricelli, Conte, Ferrara, Ravenelli, Peruzzi
Çömelenler: Sousa, Pessotto, Deschamps, Del Piero, Vialli, Vierchowod

Bugünkü futbol aşkı böyle saçma sapan devam ediyorsa ki bu adamlar sayesindedir. İyi mi kötü yaptık bilmiyorum ama bana iyi gibi geliyor. Takılıyoruz işte. 


O zamanlarda dünyanın en iyi takımıydık hatta 2003lere kadar da öyle geldi. Sonra para şike işte moggi işte ayağına düştük, düşürüldük derken 4-5 senedir searching de bile adımız geçmiyor. Ama bu sene bir şeyler olacak gibi transfer de hareketlilik olacak gibi görünüyor. Adı geçen isimler falan çok güzel, umarım gerçekleşir. Çünkü JUVENTUS dediğim gibi adı bile güzel, bir farklı havası var. Şimdi yeni stat da yapıldı. Bak gör zaten italyada en çok seyircisi olan takımdır, inanmazsan sor Güntekine=)

İşte  keşke olsa dediğim 2012 Juventus,


Sağ tarafa Mottanın yerine daha iyi bir isim olabilir. Ayrıca Melonu yerine Lass Diarra yada Gökhan İnler gelebilir. Ama Agüero gelirse olayın şekli tamamen değişir. Bekle ve gör diyoruz kendi kendimize...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder