10 Aralık 2011 Cumartesi

El Pompastico, Akıl Var Mantık Var, Kent Var Marlboro var, Hadi Abiler


Yine bi Barcelona-Real Madrid maçının arefesindeyiz. Ülke olarak nefesimizi tuttuk bu maçı bekliyoruz. Evet nefesimizi tutma konusunda çok ciddiyim. Çünkü şu vatan toprağında 100 kişinin 99'u futbolu Mourinho'dan Guardiola'dan hatta Cruyff'dan Maradona'dan daha iyi biliyor, çünkü bu bayrağın insanlarının %50si bu maça yarın-bugün bahis yapacak, hatta yaptı yapmaya da devam edecek, çünkü Türk futbolunun ne bok olduğunu çözdük artık cılkını çıkardık, sıra sende ibne La Liga. Adam maaşı bastı lan, çocuk krediyi yatırdı, eleman sınıfın fotokopi parasını bastıııııı=)

Kimine göre bu sefer madrid koyacak, kimine göre alt olacak, kimine göre +7 olur gibi, kimi diyor ki 0 dan 0 olmaz mı, kimi barçalayacaklar yine vs. vs. Ama sorsan hepsinin kendine göre geçerli bir sebebi var. Biraz sonra benimde geçerli sebeplerimi okuyarak bu eziyete bu komediye şahit olacağınız gibi hepimiz götümüzden uydurmuyoruz bi şeye dayandırıyoruz bu salladıklarımızı..

Ama hakkaten bak, iddianameymiş de, yoboyu gören varmıymışta, oymuş-buymuş koymuş-çıkarmış hepsi zottirinamdam şeyler gündem bu arkadaş. Cumartesi gecesi kimse plan yapamaz bu maç yüzünden bak gör! Yapmaz değilsin ilk yarı barca sallar 2 tane sonra çıkar keyfine bakarsın Cumartesi gecesi her geceden daha uzun sürer bu da bi dip not, hiç bi coğrafya kitabında da bulamazsın bu notu ona göre...21 Haziranmış, 21 Aralıkmış fiili foto Cumartesinin yeri hep ayrıdır her neyse devam...

Maçtan önceki genel havaya bakılırsa çoğunluk madridin bu sefer kazanacağı yönünde birleşiyor. Tabi ki de bunun sebebi, maçları değil de skorlara göre düşünüp ona göre yorum yapmalarından ve etkilenmelerinden dolayısıyla şu an ki puan durumundan kaynaklanıyor.

Ama ben çok uzatmayacağım, bunu 2009 yılındaki CL grup maçlarından bu yana söylüyorum, söyleye söyleye dilimde tüy bitti, ama kalın kafalılar, futbol fakirleri, maç izlemekten aciz, izlese bile skora endekslenmiş denyolar, Xavi-İniestayı çıkar bunlardan bi bok olmaz yolunda ilerleyen kerkenezler, lerde ler işte yine diyorum; bu Barcelona kadrosunun konsantre olduktan sonra dünya üzerinde yenemeyeceği kıta, ülke, şehir, ilçe, belde, köy, mahalle takımı yoktur olamaz da. Bu konsantrenin önemini de geçen seneki kral kupası finali ve CL yarı finallerinde fark edemediyseniz ooooo işimiz var demektir. Siz fark edin de gelin hacılar.


Ya o değilde insan bi düşünür ulan bu adamlar topu aldı mı vermiyor, oynadıkça baş döndürüyor, kaptırınca hemen geri alıyor, zaten bizde kazmalar apaçiler hak getire, biz hangi akla hizmet yeneceğiz bu adamları demez mi ya? Hatta bi de o kadar emin ki "handikap gircem olum Madride" diyor. Gir de gör bakalım kim kime giriyor. 

O değilde bi de şu var ya çok gülüyorum buna da, "olum rakip barcelona yani Xavi-İniesta orta sahayı sağlam tutmuş işte adam baksana Mesutu kesmiş, 3 lü yapmış ortayı, çok iyi lan kesin alır Madrid"
İster inan ister inanma ama var bu tipler, bak diyor ki 3lü yapmış ortayı! Sabri de sahanın ortasına geçip 3lü yapıyor acaba ondan mı bahsediyorlar anlamadım. Her neyse umut fakirin ekmeği, emeğe saygı+rep, şeref ekmek peşindeyken şerefsiz fırın açmış gibilerinden bişeyler işte..

Ben düşünüyorum düşünüyorum yok arkadaş bu kadro kaybetmez, bi şekilde topu o kaleye sokarlar, bakalım bekleyip göreceğiz. Zaten ilk yarıyı yine izleyemeyeceğim, sokacam diye başlayan küfürler serisine girmek de istemiyorum.

Madem çok bilmişlerlerin, az üretenlerin, çok tüketenlerin, emekçinin ama kısa yoldan köşeyi dönmeyi aklından bir an olsun çıkarmayanların, kumarbazların ülkesiyiz o zaman bende diyorum ki yaz lan;

Barca 2 den 2
M.Gladbach 2
PSG 2
Antep 1
Alkmaar handikap

Oynar mıyım lan hiç, işte o zaman Madrid handikap yapar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder