19 Şubat 2011 Cumartesi

5 verir 10 verir Asım ne vercek?


Şimdi ne oldu lan Hagi sevindin mi gerçekten şu galibiyete doğru söyle lan sevindin mi?

Efsane KUTSAL DAMACANANIN bir sahnesi vardır; fikretin asıma "söyle lan abine sevdim mi kızı" diye sorduğu merdiven sahnesi...

Bizimkilerin hesapta aynen böyle artık kim kime diyo bilemem ama demeyen varsa ben diyorum hagiye "sevindin mi lan 1-0 a söylesene"..

Şimdi bazı lavuklar var, lavuklar var diyorum çünkü bunlar gerçekten bişeylerin farkında değiller yada gizli fenerli falan olmalılar ki inatla hagiyi savunuyorlar da adama sorarlar be yeğen hagi geldiğinden beri ne yaptı? Ne hatice var ne netice tam hagiye layık bence..

Hatice dediğin geleceğe yönelik birşeyler olur var mı öyle birşey bence yok nasıl olurdu diye sorarsan çıkarırsın A2 den 2-3 çocuk ısrarla forma şansı verirsin takıma monte edersin ayrıca oyun mantelitende bir fark yaratırsın vs. ama bunların hiç biri yok yani HATİCE abladan ses seda yok. Kaleci alıyorsun adam 7 aydır top oynamamış geliyor 2 maçta 5 tane yiyor. 5 top geldi 5 tane ayrıca. 3. maçta bacak arası yiyor mahalle kalecileri gibi. 300.00 avroluk adamı alıyorsun 5 milyon avroya.. Tamam adam da birşeyler var boş değil ama yeğen 52 bin kişilik stad yapıyorsun dışardan ALLİANZ ARENAYA benziyor ama içerdekiler şaka gibi..Al işte bugün stat kale arkaları biraz dolu gerisi bomboş..Peki niye boş hiç düşündün mü lan hagisever gizli fenerli gaassaraylı arkadaşım..

Gelelim neticeye..Hadi oyun kötü olur ama dersin aga 1-0 2-1 ama maçı alıyoruz herkese köteliyoruz. Yok abicim o da yok yaa. Bir yeniyoruz nasıl yendiğimizi futbolcular bile anlamıyor derken 2-3 hafta çatur çutur giydiriyorlar.

Bakalım şimdi Hagi geldikten sonra ki skorlara bi napmışız..

Fenerbahçe-Galatasaray 0-0
Galatasaray-Antalya 2-1
Trabzon-Galatasaray 2-0
Galatasaray-Manisa 0-2
Kayseri-Galatasaray 0-0
Galatasaray-Beşiktaş 1-2
Kasımpaşa-Galatasaray 0-3
Galatasaray-Gençlerbirliği 0-2
Konya-Galatasaray 0-1
Galatasaray-Sivas 1-0
Bursa-Galatasaray 2-0
Galatasaray-Eskişehir 4-2
Gaziantep-Galatasaray 1-0
Galatasaray-Buca 1-0

Koskoca Gaassaray takımını 14 maçta başında sahaya çıkmışsın hagi abi ne futbol var ne gelecek var yetmezmiş gibi 14 maçta 6 galibiyet var 6 da mağlubiyet var 2 de beraberlik..Yani sonra çıkmış diyorsun ki bu takımın buraya gelmesinin sorumlusu ben değilim..Sen değilsen kim lan o zaman ben miyim stada gelen zavallı seyirci mi gelemeyen zavallı seyirci mi? Kim lan kim hagi abi bi söylesene müdür?

Açıkçası konuştukça küçülüyorsun be adamım sus artık sessizce eğ başını usul usul bükreş yollarına düş artık.. Olmuyor işte seninle olmayacakta neyin ısrarı bu illa antep rövanşında 3-4 tane yedikten sonra mı gideceksin yada ne biliyim fener,trabzon,beşiktaş hezimeti mi bekliyorsun ne lan bu?

Yıllarca seni destekleyen futboluna aşık olan 25 milyon senden nefret etmeden git Hagi abi git bak "git kendini çok sevdirmeden" diye birşey var ya o hesap...

Kutsalla başladık kutsalla bitireyim..Fiko 6lı yapar asım yatırır ve ganyan gelir..Bayi sahibine sorar abi 6lı ne verdi? Bayi sahibi: Kaç verecek asım 5 verir 10 verir ne bekliyordun?

Bizim hagi de o hesap 1 maç yen ite kaka 2 maç mağlup gelecek vaadi yok eee sonra 1-0 galibiyet ne verir hagi 3 verir 5 verir liderden 15 puan geridesin asım hatta 18 hadi yol ver asım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder