15 Şubat 2011 Salı

Ronaldo,Shevchenko,Henry...


Ortaokul zamanlarımdan kalan en önemli golcüler yada ilk aklıma gelenler mi deseydim öyle bir şey işte..Çubuklu Barcelona formasıyla Celta Vigo maçında rakip defansın sağından solundan çekmesine rağmen engeleyemediği ve topun ağlarla buluştuğu anın devamın da Robsonun yüzünde ki o ifade...Ronaldo barçaya gelmeden önce PSV de çok iyi işler yaptı hatta 18 yaşına rağmen 94 dünya kupası kadrosunda yer aldı ama gerçekten bugün bildiğimiz dilimizde olan gerçek ronaldoluğuna celta vigo maçında attığı golle ulaştı. Ulaştı demeyim de o golle başladı o serüven makine gibi saydırmaya başladı derken bir gün inter gitti. Sakatlandı döndü sonradan oyuna girdi. Hatırlıyorum NTV veriyor maçı savunmaya yakaladı dedim şimdi sıçırtacak tüm gözlükleri derken bir anda yıkıldı yere..O diz mahvetti onu hiç peşini bırakmadı hep aynı karın ağrısı tadında geldi durdu peşinden vs.

Bazıları sevmez beğenmez ama 100 kişiden 80 ine göre belki daha da fazlası aşağısı olmaz dünyanın en iyi golcüsüdür. Gerçekten golcüdür,hızlıdır vs. vs. bir acaiptir işte.. Hatta 2002 de bize attığı pis burun golünden sonra bile sevdirmiştir kendini. Dünya kupalarının en golcüsüdür. Bak hatta bize attığı golü geçtim Real Madrid de oynadığı için kişisel olarak sevmeyeceğim bir adam olması gerekirken olmamıştır. Çünkü sahtesi çıktıktan sonra anlıyorsun ki gelen gideni aratıyor hacı abiler... Bu arada sevgilileri de çok iyidir sağlam kızlardır. Diz sakatlığına rağmen bu kadar rekor kıran akıllarda kalan müthiş yetenekli bir adam işte..

Açık ve net her zaman BARCELONA forması ile hatırlayacağım biraz da İnter işte gerisi yalan..

Derken aklıma o zamanlardan kalan golcülerden Henry ve Shevchenko geldi. Belki bu isimlere daha da fazla saydırabiliriz. Henry ABD de o da 2 seneye ağlamaklı bir basın toplantısı ile gidecek, Sheva KİEV de yarın İnönüye çıkacak o da 2 seneye yolcu..

Demek ki neymiş herkese sıra geliyor o yüzden çok takmamak lazım. Ronaldo bırakmış futbolu siz mal gibi İBRAHİM ÜZÜLMEZE üzülüyorsunuz adı üstünde üzülmez olum size ne lan kafanıza takmayın bu kadar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder