21 Şubat 2011 Pazartesi

Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe




Şimdi fenerliler diyecek ki direk ferrariden bağlamışın bahane ile başlamışın yazıya diye ama gerçek bu yalan mı yalaman mı söyle yeğen? Almeidanın kaçırdığını bi kenara bırakıyorum olabilir futbolda gol kaçırılabilir ama 2-1 dakika 60 fener bitmiş atak yapamıyor beşiktaş 3. yü attı atacak derken böyle saçma sapan bi hareketle hem oyundan atılmak hem de yetmezmiş gibi penaltı yaptırıp skoru eşitlemek...Bu cümle daha devam eder ama buraya kadar olanı bile yetiyor.

Aslında fener maça müthiş başladı Ekremin olduğu kanattan Dia ve Santosun getirdiği toplarla ilk yarım saatte 3-0 olabilirdi hadi 3 olmadı 2-0 bankoydu. Tabi ekremin suçu yok önünde oynayan Quaresmada hiç geri gelmeyince 2 ye 1ler kaçınılmaz oluyor derken Dianın direkten dönen topundan sonra 25-30 arasında bir dakikadan sonra fenerin pili bitti. Beşiktaş başladı oynamaya ama pozisyon bulamadı uzaktan bir iki şut vardı ama net birşey yoktu. Ama oyunu rakip sahaya yıktığı için golü geleceği belli gibiydi derken Ekrem hayatında bir daha atamayacağı bir gol attı. Neyse uzatmayım 2. yarı beşiktaş baskıyla başladı karambole golü de buldu hatta çok rahat 3ü 4ü bulabilirdi ama tabiri caizse LPG li FERRARİ ve manyak Schuster sayesinde rakibe buldurdu 4ü.

Kırmızı ve golün ardından gelen 2-2 beraberlikten sonra beşiktaş oyunu nasıl tutabilirdi? Sivok kenarda olsaydı Almeida nın yerine oyuna alınabilirdi ama yoktu, o zaman nasıl birşey olabilirdi Fernandes girecekti oyuna Necip savunmaya geçecekti yine Almeida çıkacaktı oyunu tutma şansı olabilirdi. Tabi Schusterin de kenarda suratsız bir şekilde oturmaması gerekiyordu. Sonuçta Ferrarinin ikramına Schusterde katkılarıyla galibiyeti getirdi fenere.

Şimdi burada Aykut çok mu iyi antrenör bence hayır takıma hiçbir katkısı yok. Sadece doğru olan kadroyu sahaya sürüyor o kadar. Maç içinde hiç bir katkısı yok. Mesela 4-2 olmuşken maçı 5e 6ya çok rahat götürebilecekken Cristian denen futbol fakirini oyuna alması Diayı çıkarması korkaklıktı. Dia çıkıyorsa Stoch girer o anda Özer giriyorsa da Emre değil Selçuk odunu çıkmalıydı. Neyse sonuçta 4-2 kazandı maçı fener de aykuta bir giren çıkan olmadı.

İki hafta önce ben demiştim fener kayseri ve beşiktaştan 6 puan alırsa büyük ihtimalle şampiyon olur demiştim ama böyle bir galibiyet olunca kıllandım. Ama yine de Fener olur gibi en kötü ihtimalle son hafta kaçırır şampiyonluğu o da normal zaten alışıklar kaybetmeye final maçlarında sıkıntı olmaz. Anons mu var dedin?

Seyirciye de helal olsun diyorum. Neden mi? LPG li FERRARİNİN yaptığı hareketin cevabı sahaya inip dövmedikleri için büyük sabır göstermişlerdir. Saygılar sunarım afferim lan keleşler. Sonra da diyorlar ki sporda şiddet türk futbolunda şöyle böyle eee şimdi sahaya 3-5 kişi atlasa Ferrariyi bir güzel dövseler şimdi suç kim de? 90 lira verip yeni açıktan bilet alıp boğazı yırtılana kadar takıma destek veren seyirci de mi yoksa sezon boyu yatıp yılda 2.5 milyon avro aldıktan sonra takımın emeğine saygı göstermeden ihanet eden Ferraride mi? Ne iş Fatmagülizm?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder