24 Şubat 2011 Perşembe

Gökhan Gönül Barca Yolunda..YAKIŞIR..!



Anadolu takımlarında gelipte bu denli kalıcı olabilen ve geldiği gibi 11 başlayan ve formayı bir daha geri vermeyen yetmezmiş gibi milli takımda da vazgeçilmez olan Gökhan Gönüle hep sorardım kendi kendime niye gitmez bu çocuk avrupaya diye ama demek ki boşa değilmiş..

2 gün önce twitterda BARCA STUFF ında belirttiği gibi "Barcelona are interested in Fenerbahce right-back Gökhan Gönül (26), who could be an option if Alves doesn't continue." adamlar Gökhan ile ilgileniyorlar ki haklılarda Alves dışında başka bir opsiyonu olduğunu düşünmüyorum Barcanın sadece Adriano var o da artık pili bitti 3-5 maç idare eder kıvamında yani.

Aslında hep düşünmüşümdür Chelsea de Branislav İvanoviç, Milan da Abate ve Bonera, Manchesterda O'Shea gibi adamların yerinde hep Gökhan Gönül neden oynamaz diye düşünmüşümdür. Bunlara Juventus,Roma,Liverpool,Tottenham gibi takımları da eklemek zor olmasa gerek. Senin anlayacağın baba bu çocuğun Dani Alves,Maicon,Ramos dışında dünyada kesemeyeceği adam yoktur bence her türlü oynar diyorum.

Tabi burada ne kadar kazanıyor avrupa da ne kazanacak vergi durumları falan daha az olabilir. Ama fenerbahçe de ne uzarsın ne kısalırsın müdür. Vakit ve teklif varsa yolunu alıp gideceksin bu diyardan. Burada kavga gürültü ve kolpa bir türkiye ligi şampiyonluğu dışında bir şey elde edemezsin. Belki avrupada 2.5 yerine 1.5 alırsın ama barcelonalı milanlı chelseali gökhan diye anılmak var yeğennn..

Mukavelesinde 15 milyon avroyu getiren gökhanı alr maddesi bulunan elemanı eğer söylendiği gibi barca,chelsea,bayern gibi takımlar istiyorsa alır o kadar. 5in 10un lafı olmaz yani hadi yol ver şimdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder