16 Şubat 2011 Çarşamba

Herkes Sırayla Aziz Nerede?

Ligin 2. yarısı başlarken trabzon 9 puan öndeydi. Beşiktaş şaşalı transferleri 17 de 17 hesapları, fenerin trabzonun penaltıları irdelenmeli sözleri, gaassaray da bir umut yok zaten yani ufak ufak herkes trabzona işlemeye başlamıştı.

Sonra ne oldu sırayla veya karışık bir bakalım..

Önce aykut konuştu trabzonun penaltıları irdelenmeli dedi. Ama biz yanlış anlamışız o sadece daha dikkatli olmalı demek istemiş. Biz malız ya bunu yedik dimi şimdi. Resmen hakemlere diyorsun ki akıllı olun trabzon maçlarında penaltı çalarken çalacakken bir daha düşünün diyorsun ve biz bunu anlayamıyoruz hee hadi lan sende I couldnt bas git. Arada tabi aziz yıldırım çıktı konustu lig tv de hakemlere federasyona sağa sola salladı bi güzel sonra arazi de şu anda..

Arkasından garip adnan çıktı. Ama onun ki komedi dükkanına yönelik konuşmalar olduğu için pek umursamıyor kimse. Takım zaten bok gibi bi de çıkmış diyor ki hakemler yüzünden 10-15 puan kaybettik yoksa bizde şimdi trabzonun arkasındaydık. Kimse de çıkıp demiyor ki senin takımın daha pozisyona giremiyor angutsipor ne puanından bahsediyorsun? Neyse devam

Beşiktaş ve müthiş transferleri çıktı ilk maçta 5lediler bucayı bi hava geldi. Ama 2. maçta hakem aurelioyu attı, sonra çizgiyi geçen topu görmedi derken ortalık karıştı. Demiören coştu yardırdı.

Haaa unutmadan kuklamız çıktı konuştu. Kim kukla tabi ki ÖZGENER denen basiretsiz eleman. Basın toplantısı dedi. Perşembe konuşcam dedi geldi oturdu kağıttan ezberlemiş okudu okudu gitti.

Ama demiören fena cevap verdi. Oturttu kuklayı yerine. Hem kuklayı hem de onu yönlendirenleri. Çok doğru bir hareket mi tabi ki hayır ama adamına göre muamele yeğennn..

Sonra Trabzon başkanı çıktı volkan babacan muazzam bir kaleci dedi ki bana göre de öyle böyle muazzamını muhteşem yüzyılını daha önce görmemiştim yaw.

Ordan kayseri den jet yanıt geldi trabzonlulara sadri başkana..Herkes hata yaparmış!

Şimdi sırayla herkes konuştu ama AZİZCİK niye susuyor hiç düşündünüz mü acaba son hafta şampiyonluğu kaybedince mi konuşacak bakalım sinsi seni!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder