24 Şubat 2011 Perşembe

Azizin Kuyruk Acısı Belli

Geçenlerde demiştim herkes sırayla konuşuyor Aziz amca niye susuyor acaba? Biz bunu yer miyiz acaba lan demiştim ki yemedik yani. Çünkü bunlar feyk be yavrum burası türkiye ne kadar susabilirsin, yıllarca öttün durdun ortalığı karıştırdın, yetmedi soyunma odası bastın hep azizsilin azizsilin bunları geçeceksin yeğen karşında çocuk yok...!

Diana Taurasinin doping olayında ki büyük skandaldan sonra bile pek sesi çıkmayan sadece yazılı bir açıklama tadında "olası bir avrupa şampiyonluğumuz gitti" diyen aziz amca, 2 hafta önceki GALATASARAY yenilgisi ve salı günkü MOSKOVA mağlubiyetinden sonra patladı,püskürdü,alev aldı,dağıttı,parçaladı daha doğrusu gülmekten kırdı geçirdi.

Biliyordum böyle birşey olunca konuşacağını çünkü pampanın tarzı bu hemen veriyor ayarı. Taurasi olayının ardından 10 gün falan geçti ama aziz amca nedense 10 gün sonra hem de iki önemli mağlubiyet aldıktan sonra konuşmayı seçti.

Çünkü GALATASARAY mağlubiyeti ile liderliği kaybetti ve seride durum 1-1 oldu. Büyük bir saçmalık olmazsa galatasaray ligi lider bitirecek ve finalde ev sahibi avantajını elinde bulunduracak dolayısıyla şampiyon olacak bunu aziz amca da biliyor.

Devamında da avrupa da 15 sayıdan kendi sahasında moskovaya maçı verince kudurdu artık normale dönüyüm dedi. Patladı ve gülmekten kırdı geçirdi.

Ah aziz ah olay olalı 10-15 gün oldu ama kuyruğuna basınca nasılda atıp tutuyorsun; istifa etsinler, kapatsınlar, gitsinler, hainler, amerika da gezeceğine işini yapsın da etsin de de da de da lan bi yürüt git aziz amca yaa...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder