13 Şubat 2011 Pazar

Sevgili Rıza Yapma Gözünü Seveyim


Yıllardır oynattığı enteresan futbolla hala ne oynattığını bir türlü anlayamadığım-anlayan varsa beri gelsin panpalar- hatta bu futbolu beşiktaş gibi bir takımda şampiyonluk yolunda YOULA-AİLTON ikilisinden oluşan bir hücum hattıyla denemesi ve bu arada efsanevi bir kadıköy 3-4 galibiyetine imza atmasıyla tanıdığımız bir adam bir zamanların atom karıncası doldur boşaltçısı RIZA ÇALIMBAY..

Buraya kadar diyorsun ki bak adam tuhaf değişik herkes gibi değil bir yılmaz vural bir rıza çalımbay farklı tipler bak ne güzel kadıköyden 4leyip çıkmış efsane olmuş hem de o kadroyla kalede pancu vs. tertemiz olan adam...Tamam eyvallah diyorsun temiz adam sağlam adam da şimdi sıkıntı şurada hacı abiler...

Mağlup olduğu her maçtan sonra dalga geçer gibi inatla "basit goller yedik, böyle goller yemememiz gerekiyordu, böyle olunca da yenildik, yoksa yenilmezdik" demesi artık çılgınlıkta yeni bir çığırdan da öte bir hale geldi. Her maçta da söylenmez ki arkadaş her maçta ya ayırt etmeksizin her maçta basit goller yedik basit goller yedik utanmasa diyecek ki "balığına attılar aq yine yoksa nah gol yerdik nah yenilirdik". Yaa arkadaşım senin takım 90 dakika yatıyor geride bekliyor sonra golü bir şekilde yiyorsun o da basit gol oluyor yani öyle mi? Yaa bırak bu işleri rıza yaa bırak çek git yaaa..

Ulan barcelona teknik direktörü demiyor balığına attılar çok basit gol yedik diye sen diyorsun ama kusura bakma da yeter artık maçlardan sonra konuşma çünkü hep aynı laflar sıkıldık be kardeşim.

Dünkü trabzon maçında ilk yarıda trabzon 3-0 önde bitirse ki çok rahat bitirirdi kaçırdılar. 2. yarıda maçı 6 7 ye götürürdü ama olmadı karambole top çarptı adama girdi de maça tutundun. Onu hiç söylemiyorsun ama kendin yiyince basit oluyor öyle mi yapma rıza yeter gözünü seveyim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder