25 Şubat 2011 Cuma

Cenk Tosun Türk Milli Takımını Seçti..


Almanyada yetişen Türk futbolcularının daha verimli daha istikrarlı olduklarının iyice açığa çıktığı bir dönemde Mesut Özil gibi bir adamı elimizden kaçırdıktan sonra bu konuda daha da dikkatli davranmaya çalışan TFF bunu yaptığı bir hamle ile gösterdi.

Devre arasında 500 bin avroya gaziantepspor ile anlaşan CENK TOSUN alt yaş gruplarında alman milli takımında oynamasına rağmen HİDDİNK inde katkılarıyla diye düşünüyorum milli takımımızı seçmiş durumda. Büyük ihtimalle de avusturya maçı kadrosunda yer alacaktır ki hatta Umut ile birlikte oynayabilir veya Umutu kesebilir 11 başlayabilir tabi form durumu ne gösterir bilemem..!

Ancak burada Hiddinkin büyük payı olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce de alt yaş gruplarında alman milli takımlarında MEHMET EKİCİyi de A milli takım bünyesinde katmayı başarmıştı. Demek ki adam bir güvence veriyor iyi konuşuyor lafı eveleyip gevelemiyor adamlarda geliyor. Yoksa MESUT ÖZİL de alt yaşlarda almanlarda oynamıştı sonra teklif geldi türkiyeden adam gelmedi neden acaba?

Neyse sonuçta şu golcü eksikliği yaşadığımız dönemde CENK gibi yetenekli bir adamın bizi seçmesi sevindirici darısı İLKAY GÜNDOĞANA diyoruz ve sessizce dağılıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder