20 Mart 2011 Pazar

17 de 17 olur mu?

Beşiktaş 2. yarı başlarken devre arasında yaptığı flaş transferler ile şampiyonluk için aradaki 14 puan farkı kapatacak bir kadro olarak görülüyordu Bak dikkat et kadro olarak görülüyordu hepimiz görüyorduk ama takım olarak bir türlü göremedik eğer görseydik böyle de bilmem kaç puan geride olmazdı.Sonra ne oldu 2. haftada cortladı beşiktaş kırmızı kart falan pişman her neyse olmadı.


Beşiktaş yapamadı ama şu anda buna yakın bir takım var ve adı da şaka gibi Fenerbahçe..Evet evet şaşırmayın Fenerbahçe! İlk yarının son haftasında ki sivas maçı da dahil olmak üzere üst üste 10 maçı kazandı. Peki çok mu iyi oynuyor tabi ki hayır. Burada büyük pay yüzde yüz bir şekilde Volkan Demirele ait eeee biraz da Alex işte. Neyse bunun tartışmasına girecek değilim çünkü kimse beni ikna edemez ki alex 1 numaralı isim olsun asla olamaz, hem forma numarası hem de oynadığı oyunla bir numara Volkandır şu galibiyet serisinde istersen şöyle bir arkaya bak iyi anlarsın. 

Kaldı 8 maç ve gaassaray maçında haginin ikramı gelen galibiyet ile müthiş bir gaz var. Ligde üst üste maç kazanma rekoru Lucescunun 12 maç üst üste kazandığı 100. yıl beşiktaş kadrosuna ait. Şu anda bu rekoru egale etmek için 2 maça, kırmak için 3 maça, tarihe geçmek için yani 17de 17 için 8 maça, yok artık lebron james için yine 8 maça yani üst üste 18 galibiyet için..Bana olacak gibi geliyor ve sonunda da fener şampiyon olacak demek oluyor. Fenerin içerde puan kaybı yapacağını sanmıyorum. Dışarda ise Eskişehir, Buca ve son haftada sivas maçı sakat gibi oraya kalırsa her türlü alır hatta verirler sen onu anladın. Daha gelmem davosa ben Adnan lanet olsun sana ve karakterine...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder