2 Mart 2011 Çarşamba

Sercan Yıldırım LOKOMOTİV MOSKOVA'DA..


Sezon başından beri Ertuğrul Sağlamın rotasyonlarında yer bulmakta zorlanan ama oynadığı zamanlarda büyük oranda etkili olan yani oynadığı belli eden buradayım diyen, gol atamasa da pozisyona girmenin bile forvet oyuncusu için iyi bir gösterge olduğu bir dönemde vs. vs. derken Sercan Yıldırım bir anda RUSYA ligine giden-fatih tekke,gökdeniz,hasan kabze- 4. türk futbolcu olmuş.

Burada bursa ne düşündü bilmiyorum ama baktığımız zaman-İB- Kenny MİLLER,Turgay,Altidore gibi merkez oyuncular Volkan-Ozan-Turgay-İsmail gibi kanatlarda görev yapabilen bir kadroya sahipler ki gerçekten de sercan gitmiş olsa da çok bir şey kaybetmiş gibi durmuyorlar.

5.5 milyon avro bonservis bedeli ile anlaşma yapılmış. Şu forvet rotasyonuna bakıldığına hiç bir şey kaybetmemiş aksine çok iyi bir bonservis kazanmıştır yani bursaspor kulübü akıllıca davranmıştır.

Sercan Yıldırıma gelince Türkiyeden başka bir takıma gitmediği için akıllıca bir hareket yaptı çünkü buradakiler ne uzuyor ne kısalıyorlar hiç bir ilerleme yok. O yüzden yurt dışı seçimi gayet doğal ve çok doğru bir seçim. Ancak yurt dışı olarak rusyayı seçmesi kesinlikle tartışılır. Eğer ispanya,ingiltere liglerinde orta sıralarda mücadele eden takımlarından bir teklif gelmiş ve onun yerine rusya seçilmiş ise çok saçma bir seçim olmuştur. Kim bu orta sıra takımları diyorsan; fulham,aston villa,blackburn,espanyol,atmadrid vs..

Sercan çok yetenekli umarım kendini geliştirip rusyadan avrupanın üst düzey takımlarında oynayacak seviyeye gelir ve milli takıma tekrar çağırılıp gereken katkıyı sağlar. Daha 1990 doğumlu olduğunu düşünürsek yaş 21 daha çok şey yapabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder