17 Kasım 2010 Çarşamba

Amsterdam'dan Mart 2011'e A Milliler

Bugün hollanda ile oynayan kadronun açlığı nedeniyle maça müthiş arzulu başladık. Tabi bu arzu iddaacıları biraz üzdü. İlk 15 dakika da müthiş bir saldırı oldu. Hollanda da şaşırmıştır galiba lan bu takım hani gençlerle gelcekti keşke nihat, tuncay, aurelio falan o salaklarla gelselerdi 4ler yollardık demiştir heralde=)

Kadroya ilk baktığımda sabriyi aynı anda gökhan gönülü görünce lanet olsun dedim. Taktiksel olarak çok saçma çünkü sabri kesinlikle sadece kanat oynar orta falan oynamaz götümüzden element uydurmaya hiç gerek yok. Bence %100 Engin başlamalıydı o bölgede veya Mehmet Ekicide olabilirdi.

Mart ayında oynayacağımız avusturya maçına kadar 3-4 aylık bir süre var ve şubat ayında bir hazırlık maçımız var Güney Kore ile şimdi önemli olan Şubat ayındaki kadroda kimler olacak daha da önemlisi hiddink mart ayında bu çocukların arkasında durabilecek mi?

İsteğim şu ki Serdar Kesimal, İbrahim Akın, Ersan, Hasan Ali Kaldırım, Burak, Umut, Engin, Selçuk gibi adamların Marta kadar form durumlarını performanslarını hep yukarıda tutmaları ve kadroda kalıcı olmalarıdır. Çünkü futbolu bilenlerle oynamak ve onları oynatmak, izletmek ayrı bir zevk meselesidir.

Bence bu kadroya eklenebilecek adamlar listesi şöyle olmalıdır. Arda, Emre, Necip, Mevlüt, Hasan Ali, Ceyhun, Mehmet Topal, Turgay, Sercan, Toraman gerisini salla gitsin.Tabi genç bir çocuk patlama yaparsa o ayrı ama gerisinin aq vitaminsiz kırolar...

Bu aşağıdaki de normal şartlarda milli takımın Mart ayındaki maçta çıkacağı 11 tabi benim ölçülerimde pek de haksız değilim kanımca..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder