15 Kasım 2010 Pazartesi

Traaaaabzonspor...Turkaaaa

Kolpacı cola turkanın bi reklamı vardı 4 büyükler için yapmışlardı. Orada eleman bu şekilde bağırıyordu hep aklımda kalmıştır öyle söyleyip gülüyorum hep kendi kendime turkaaa diyee. Neyse demek ki bugünler için söylemişim demek ki öyle bir takım ki müthiş yardımlaşma, istek, arzu, açlık, saldırma, güç-kuvvet ne istersen var ve bir teknik direktör ki Şenol Güneş, eğer Ertuğrul adam gibi adamsa Şenol Güneş için ne söylenmeli bilmiyorum. Araya bir anektot sıkıştırıyım hemen Bursa maçından sonra Enginin 3lü çektirmesi ile sorulan soruya "cenaze evinde düğün olmaz" diyerek adamlığını bir seviye daha üst seviyeye çıkarmıştır.

Basit bir soruyla devam ediyorum; hani gaassaraylıyız ya şimdi şu anda Gaassaraydan hangi adamı alırdı oynatırsın trabzon takımında Arda,Baros dışında yok, tam tersini düşün Trabzondan Selçuk, Engin, Ceyhun, Colman, Jaja, Onuru rahatlıkla alır oynatırsın hatta unutmayım çok hakkı yeniliyor-yine milli takıma alınmamış- Serkan Balcı ve Umut rahatlıkla oynarlar. Hem futbol bilgisi hem de güç, istikrar, devamlılıkları ile eksik olan yanlarını kapatıyorlar, sonuçta da rakibin ağzını patır patır sıçıyorlar. Bir gençlerbirliği maçı var ilk yarı gençler attı 0-1 fena ama trabzon idare eder oynuyor ama böyle giderse 0-3 biter maç, 2. yarı bir başladı aga gençler orta çizgiyi geçemedi bir baskı pres saldırma dk 61 falan derken maç 3-1 bitti. Takım budur büyük takım budur baskıyı kurar golü atar maçı alır silahlarını kullanmayı bilir. Bugün gaassaray-manisa maçına bakıyorsun maç alisamiyen de 0-2 bitti ama o büyük takım dediğimiz UEFA CUP anda SUPER CUP winner takımı tek pozisyonu yok. Bakın tek pozisyonu olmayan bir takım ve bu takım Gaassaray. O dediğim gençler maçında dakika 70 ile 75 arası trabzon aynı yerden 4 frikik attı daha ne diyim sana ben mal adnanlar topluluğu neyse gaassarayın lanet durumu ile trabzonu gölgelemeyelim dimi. ccc ŞENOL GÜNEŞ REYİZ ccc diyerek devam edelim.

Şimdi Trabzonun son 5 maçına bakalım;

Eskişehirspor Gaziantep-DEPLASMAN Bucaspor İst.BLD-DEPLASMAN Karabükspor
İçerde 3 maç ve belediyeyi saymazsak tek deplasman var. Eğer ki trabzon-gaassarayı artık cortu çekti- devre arasına kadar beşiktaş ve fener olan puan farkını korursa yani 8den aşağı düşürmezse devre arası yapacağı bir forvet transferi ve Glowackinin durumuna göre alınacak bir stoper ile rahatlıkla ama aynı ciddiyet, istek ve güçle şampiyonluğa yürür.

Şimdi 3 büyükler sürekli sakatlıklarla uğraşırken hem de hepsi adale sakatlıkları yani darbeye bağlı sakatlıklarla uğraşırken Trabzo maşallahı var Glowacki sakatlandı sadece o da fener maçında darbeye bağlı sakatlık gibi oldu pis düştü yani. Ama 4 büyüklerde sürekli adale sakatlığı eee bu neden oluyor kendine bakmıyorsun demek ki bu işi profesyonel olarak yaşamıyorsun. Gelelim yabancılara 3 büyüklerde yabancılar ya sakat ya formsuz vs. hep bi bok var ama trabzona bakıyoruz; Jaja Coelho adam geldi 1-2 hafta kenarda oturdu sonra girdi takıma takır takır oynuyor, Cale çok mu iyi adam yooo ama maksimumunu veriyor sahaya kaçak oynamıyor yardıyor son gücüyle, Colman ilk geldiği günden beri hep aynı belli topçu adam biliyor işi iyi de yaşıyor sakatlık sıkıntısı çekmiyor, Yattara ve Alanzinho banko oynamıyorlar ama kenarda bir ısınırken gösteriyor ulan girsem de bir yardırsam modeli var adamların gözlerinde..

Yani anlayacağınız sevgili adnancıklar bu işler Rijkaardın eline Barış, Mustafa Sarp, Ayhan, Gökhan Zan, Ali Turan, Serdar Özkan gibi adamlar verip sonra da bakın rijkaard başarısız oldu hadi onu kovuyoruz yerine hagiyi getiriyoruz efsanedir carttır curttur fenerden 1 puan aldık-kadıköydeki 1 puana sevinen 2 gaassaraylı adnanlardır itiraf.com- vs. işlerle bu işler olmuyor hadi bakalım siktir olun gidin artık Türk futbolunun ve Gaassarayın önünü açın..Haaa lafı döndüm dolaştım gaassaraya bağladım ama dayanamıyorum ama olsun burada trabzonu yücelttim bence inşallah şampiyon da olurlar çünkü zamanında karizması yok imajı kötü diyenlere en güzel cevabı şampiyonlar ligi ile verecektir Şenol reyiz...

ccc ŞENOL REYİZ ccc


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder