24 Kasım 2010 Çarşamba

sahtekarın kralısın mourinho

Chelsea günlerinden bu yana yaptığı her açıklama bir piçlik yapmayı hedef haline getiren çük kafalı mourinho istediği kadar iyi teknik adam olsun bu yaptığının daha önceki saçma açıklamaları gibi savunulacak bir yanı olamaz.

Şampiyonlar ligi 5. maçında sarı kart sınırındaki alonso ve ramosun bilerek sarı kart görmesini isteyen ve mal oyuncularının da buna ortak olarak bu eylemi gerçekleştirmelerini lanetle izledim. Sanırsın yayla kupası oynuyoruz ki bu nedir arkadaş koskoca kimine göre dünyanın en büyük organizasyonunda öyle bir kartlık hareketler var ki yani anlatamıyorum bile düşün yani.

al bak izle http://www.youtube.com/watch?v=HoO-9Lp0Yps

Sonra diyorlar ki mourinho şöyle mourinho böyle geç bunları lebron..Önce adam olmayı öğren sahtekarlığı bırak. 6 maçta oynamasın eleme de cezalı olmasın diye böyle kolpalara gerek yok. Hani sen mourinhoydun hani sen real madrid senin büyüklüğüne sokuyum piçe bak..

O değilde hakemin yerinde olsam ikisine de direk kırmızı verir raporuma da eklerim. 3 er maç kitlerim bakalım bi daha öyle hareket yapabiliyor mu ama işte real madrid olunca bi bok olmuoyr çünkü lobi var adamlarda yanda zidane oturuyor uefa başkanı platini daha ne diyim hadi dağılın şimdi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder