28 Kasım 2010 Pazar

ccc juventus ccc 1-1 bildiğimiz gibi ama olsun


adım gibi eminim ki Del Neri geçen hafta del piero reyize yaptığı terbiyesizliğin bedeli olarak 11 başlattı. Yoksa Del Piero da biliyor ki artık 11 başlama günleri geçti. Ama bi bedel vardı ödenmesi gereken sonuçta da ödedi. İlk olarak maçı anlatan mal fikretin kafayı del pieroya takması ve atıp tutmasına ayar oldum. Sonra iddaa oynadığından emin olduğum için ilk yarı o kadar attı ki del pieroya 40 da falan bi frikik attı del piero nasıl heyecanlandı piç ama girmedi top.

Her neyse..Maçta yine boktan bi gol yedik ama marchisio, melo, aquilani orta sahasının yetersizliğinin kanıtı olarak golü taaaa 88 de zar zor bulduk. Bana kalsa melo marchisio yaparım solda pepe sağda krasiç ilerde de quaglierella-amauri her türlü neyse bana kalsa neler neler demekten sıkıldım mı tabiki de hayır...

Serie A 2010/11 – 14th match day Turin, Stadio Olimpico
Saturday 27th November 2010
JUVENTUS-FIORENTINA: 1-1

Goals: Vargas (4th), Pepe (88th).


JUVENTUS: Storari; Motta (Lanzafame 88th), Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Felipe Melo, Aquilani (Pepe 58th), Marchisio; Del Piero (Iaquinta 58th), Quagliarella. Reserves: Manninger, Traore, Pepe, Lanzafame, Sorensen, Sissoko, Iaquinta. Coach: Del Neri.

FIORENTINA: Boruc, Comotto, Camporese (Felipe 78th), Gamberini, Pasqual, D’Agostino, Donadel, Santana, Ljajc (Marchionni 65th), Vargas, Gilardino (Babacar 56th). Coach: Mihajlovic. Reserves: Avramov, De Silvestri, Felipe, Bolatti, Marchionni, Cerci, Babacar. REFEREE: Valeri from Rome Yellow Cards: Bonucci (44th), Pasqual (63rd), Comotto (87th). Red Cards: Felipe (89th)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder