4 Kasım 2010 Perşembe

böyle olacaksa, Okuluna DÖN Hagi!!!

Barosun sürekli sakatlanması ve sakatlandığında bir alternatfinin olmaması( Pino, Mehmet Batdal, Cem Sultan, Anıl Dilaver bence fazlasıyla varken), medyanın sürekli barosun alternatifi yok diye nerdeyse tvde ve gazetelerde ağlayacak duruma gelmesi insanları özellikle teknik kadronun gözünü kör etmiş galiba ki böyle saçma haberler çıkıyor.

Dinamo Bükreşin genç forveti Marius Alexe nin devre arasında 4-5 milyona gaassaraya geleceği söylentileri başlamış.Hatta ve hatta bu elemanla röportaj yapmışlar adam gayet açık net konuşuyor. Sanki harbiden anlaşmışlar.

Şimdi asıl önemli olan da şu Hagi ve Tugay gibi iki adama takımı emanet ediyorsun ki takımı bir canlılık gelsin, bazı pisliklerden arındırılsın ve gençlerle takviye edilerek altyapının değeri bilinsin. Sezon başından beri herkes ağlarken Baros yok baros yok diye biz ne dedik tamam Mehmet Batdal da sakat o zaman rijkaard gerçekten o rijkaardsa çıkarır Anılı veya Cemi koyar 11 e işte alın size alternatif der.

Ama noldu sonunda rijkaard kaybetti. Eeee hagi geldi emre çolağa şans veriyor tamamdır eyvallah ama bu çocuklara sende şans vermeyeceksen açık ve net siktir git be hagi dayı..Ve tugay sende bu çocuklar için referans olup hagiye resti çekmezsen seninde aq ben açık ve net..


Basit mantık ve sikici bir örnek..39 yaşındaki guardiola İbrahimoviç gibi bir adamı yollayıp ben perdo ve krkiçi oynatacam diyorsa ve bunu BARCELONA-bak caps lockla yazdım - gibi bir dünya devinde yapıyorsa ve sen yapamıyorsan sikerim böyle futbolu da attığı golleride asistleride arapaslarıda yeter lann. Kim sahip çıkacak bu çocuklara beeeaa..Ben mi geliyim lan illaa..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder