13 Kasım 2010 Cumartesi

ne üst ne de 1, sadece 1-1

Juventus: Storari, Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso, Pepe, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio, Quagliarella, Iaquinta. Reserves: Costantino, Traoré, Salihamidzic, Lanzafame, Sissoko, Del Piero, Amauri.
Roma: Julio Sergio, Cassetti, Mexes, N. Burdisso, Riise, Simplicio, De Rossi, Greco, Menez, Vucinic, Totti. Reserves: Lobont, Castellini, Rosi, Brighi, Baptista, Borriello, Adriano.
İlk yarı komple roma tek kale oynadı desem yalan olmaz heralde ama pozisyona giremedi orası da ayrı bi durum. Tabi bu arada deplasmanda oynarcasına kendi sahasında bekleyen bizimkileri de hiç anlayamadım arkadaş. Ama buna rağmen 3 tane net pozisyon bulduk ve ikisi İaquintadan derken İaquinta hayatında belkide atamayacağı yada öyle demeyelim de Udinese günlerinden kalma bir gol attı. Ama fena yapıştırdı. Sonra tam ilk yarı böyle bitti iyi lan 1 den 1 oynamıştık derken garip bi penaltı ve Tottinin sus işareti geldi. Tabi bu arada Del Piero ve Amaurinin niye yedek başladaığının bir açıklaması olduğunu hiç sanmıyorum.

Neyse ah vah aq derken 2. yarı başladı ama şlk yarıdan tek farkı romanın cortu çekmiş olması ve Juvenin 2.yi atmak için yalandan saldırmasıydı. Tabi yalandan falan ama Melonun getirdiği top, marchisio salağının demek zorundayım kafayı vursa gol ama arkadaş göğsüne almaya çalışınca sıçtı ve son olarak da Quaglierallanın şutunun dışında başka da birşey yoktu. Sonuçta 3 günde 4 puan daha kaybettik aq yine şampiyonluk cortu çekmeye başladı gibi ya bakalım. Unutmadan Amauriye yazık oluyor kenarda çok yazık hem de..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder