12 Kasım 2010 Cuma

FREE ENES..!!! yeter artık ülkerspor

O öyle bir yetenek ki tarifi yok ve yetmezmiş gibi bir de Türk. 2010 nike hoop summit geleneksel liselerarası amerikalı gençlerle uluslararası gençlerin oynadığı bir organizasyon ve burada yapılan maçta Dirk Nowitzki ye ait sayı ve ribaund rekorunu 34 sayı 13 ribaundla kırdı ve hem de 24 dakika oynayarak yaptı bunu. Bu sadece tüm dünyanın gözünün önünde olan kısmı ama ENES genç mili takımlarda gösterdiği performansla zaten alayının aq der gibi oynuyordu. 30 sayı 20 ribaund, 35 sayı 26 ribaund, 26 sayı 23 ribaund vs..


Bu çocuk hep böyle ancak şimdi NCAA de oynaması için fenerbahçenin artık önünü açması gerekiyor ama yawşak bir kulüp olduğu gerçeği yine ortaya çıkıyor sürekli önünü kesiyorlar. Neymiş efendim ENES bizden para aldı. NCAA kurallarına göre profesyonel sözleşme yapan oyuncular NCAA de oynamıyor fenerbahçe de ENESİN 33 bin dolar aldığını inatla beyan ederek oynamasını engelliyor. Ellerine ne bok geçiyor merak ediyorum acaba ENESİN yeniden fenere döneceğini mi sanıyor NAH döner aq gerekirse alır cezayı maçsa maç aysa ay yine oynamaz.

Asıl önemli olan da şu bu çocuk için 2011 NBA DRAFTINDA ilk 3 sıradan seçilmesi bekleniyor ve bu adam TÜRK ya bundan iyi birşey olabilir mi hangi sporcun böyle bir seviyeye çıkabildi söylesene fenerbahçe çekil git şu adamın önünden aç yolunu yardırsın gitsin artık nedir bu lan..



Şunu izleyin görün bu adamın neler yapabilecek kapasitede olduğunu;

http://www.youtube.com/watch?v=Q5WuMInD3r0

İzledin mi? Şimdi dağılın bakıyım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder