10 Kasım 2010 Çarşamba

ne oldu lan at kafası...


Sivasın es kaza lig ikincisi olupta şampiyonlar liginde eleme oynayacak pozisyona gelmesi sebebiyle şampiyonlar ligi hakkında açıklama yapan bülent uygun denilen tanımsız futbol kırosu "eğer elemeyi geçipte lige katılırsak 7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz" demişti hem de dalga geçerek. Sonrasında ne oldu bülent kırosu sivastan kovuldu vs. şimdi de güzelim eskişehirin başına geçti ki eskişehir gibi bir takım için hatta takımı geç o şehir için çok üzücü bir durum olsa gerek, gel gelelim bu kıro bir yandan menajerlik yapıyormuş.

Eeee noldu çıktı ortaya ne bok yediği federasyonda kitledi hemen 8 maç cezayı ki bana göre teknik direktörlük lisansını elinden almaları gerekiyordu. Hem kural dışı bir olay yapıyorsun hem de türk futbolu ve eskişehir açısından olumlu bir karar olurdu.

Şimdi adama sorarlar lan at kafası hani 7 yerdin 9 yerdin de 8 yemezdin ne oldu yedirdiler mi, dua et yalatmasınlar diye söylerler işte adam ol kıroluğu bırak sevimsiz itici kıronunda bir tarzı olur sende hiçbir şey yok pis bülent..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder