18 Kasım 2010 Perşembe

Misi Out, Barış-Ayhan-Sarp İn, Hagi Aq..

DİKKAT BU YAZI BOL BOL KÜFÜR İÇERMEKTEDİR, ANCAK GERÇEKLERİN TAA KENDİSİ OLDUĞU İÇİN OKUNMALIDIR DA..!!

ccc SİKERLER FİLM ccc

Haginin geldiği maçta fenerden puan alması onun iyi teknik adam olduğunu falan gösterir diye bir klasman mı var? Anlamıyorum geldiğinden beri Fener-Antalya-Trabzon 3 maçta da adamı solda oynattın ne bekliyordun hagi bi söle allah aşkına yaa. Izdırabını sikcem ama yeterse yeter lan. Bu nedir biz sezon başından beri yırtınıyoruz Barış-Ayhan-Mustafa Sarp gibi adamlar Gaassarayın oyuncusu değil olamazlarda dolayısıyla bir operasyon yapılacaksa ilk önce bu 3 dangalağın aptileri yollanarak yapılmalıdır. Ama yok adam tüm kazmalara hayran yaa olabilir mi Hagi gibi bir adam o klastaki bir adam ayıp ya. Artık benim için hagi bitmiştir. inşaallah devre arasına kadar da yarra yersin tüm maçlarda sikertirler seni. Kazandırdığın kupaları da al götüne sok aq.

Almanya liginde geçtiğimiz sezon 10 gol 20 asist gibi rakamlarla oynayan adamı sik gibi solda oynatırsan adam sana el kol da açar yarrak da gösterir sikerim böyle oynamıyom da der. Tamam Misimoviç fener maçında solda çok iyi oynadı eyvallah bunu hepimiz kabul ettik ama o maçtaki ortam şartlar durum vs. onu gerektiriyordu öyle de oldu. Ama sen hayatında hiç bir zaman kanatta oynanamamış adamı sola çekipte bu adamın performansında memnum değilim dersen yada bana atar yapıyor deyipte adamı kadro dışı bırakıyorsan sikiyim öyle futbol anlayışını da mentaliteni de arkadaş senden bi bok olmaz bu kesin.

Yani anlamıyorum bizim tuttuğumuz takım Gaassaray arkadaş sikertir atar Türkiyede hatta avrupada ortalığın aq bir takım ama Hagi diye bir futbol bilgisi şüphelisi bir lavuk var geldi Antalya-Trabzon-Manisa maçlarında goller dışında ah ulan şu da kaçar mı dediğimiz onu da geçtim tak tak top oynayan savunmayı önde kuran basan rakibi çıkartmayan bir durum falan da yok. Yarrak gibi geride bekliyoz Pino mallosuna kaldık bi kontra olsa yada pino 124654 metreden vursada girse gibi bi duruma geldik.

Adama sorarlar lan at kafası sen oynarken bu takım böyle mi oynuyordu? Çük gibi geride mi bekliyordu ayıp be kardeşim bi siktir git lütfen denilmez mi? Ama balık baştan kokar diye bi laf var ya çok doğru aq. Baştaki götlerde iş yok ki. Takım yarra yemiş -3 averajı var, 16 puanda liderden 12 puan geride, pozisyona giremiyor bitmiş durumda ama başkan tatile gidiyor. Ulan böyle mi kulüp yönetilir be sikcem belanızı. Siktirin gidin de ben geliyim hem başkan hem teknik direktör olarak o zaman sen gör takımı. Aq bi stattır, UEFA kupasıdır, 200 ruhudur tutturduk gidiyoruz. Sikerim stadınıda UEFA kupanıda ruhunu da ayıp be kardeşim. 25 milyon taraftarı var lan bu takımın. Tabi onlarada iki sallayım dur. O ALİ SAMİ YENE gelen mal ultraslan pijleri de öyle futboldan anladıkları falan hiç yok anca lalalalallalalla saldır gaassaray haa sonunda gördün yarra yedi gaassaray.. Islıklasa Barışı, Ayhanı, Sarpı ama yenilince değil tabi.

Son olarak Hagiye söylüyorum ve onu destekleyenlere bi siktirin gidin lan hepiniz gidin romanyaya orda ne bok yiyorsanız yiyin. Burası gaassaray aq ne geride bekler ne de kazmaları barındırır. Haaa bi de şu var istediğin kupayı al istersen gaassaraya şampiyonlar ligini kazandırmış olsan bile bu takım böyle oynatamazsın oynatırsan yarra yer küfürü yersin burası türkiye bunu öğrenemediysen yapacak bişey ocakta gidersin zaten sıkıntı yok.

1 yorum: