22 Kasım 2010 Pazartesi

Ziya Doğana Açık Mektup..

Yıllardır beraber olduğu aymanı bu sezon kadrosuna katamasada aynı futbol tarzı vur-kır-parçala yetmedi ağzına sıç, dik gitisn boşver 1 puana fitiz taktiğiyle türk futbolunu katleden antrenörlerden sadece biri olduğuna inandığım birisidir Ziya Doğan.

Tamam insan olarak çok iyi birisidir onu bilemem orasına karışmam ama iş futbol oynamaya pardon oynatmamaya gelince orda duracaksın ziyacığım. Yeter artık oynatmaya çalıştığın bu rezil futbol sıktı artık.

Beşiktaş maçından sonra tamamdır schuster biraz saçmlaadı eywallah onunda çarkından başlarım burada sıkıntı yok ama senin yapıtğın ben şu kadar parayla bu takımı kurdum gibisinden açıklamalar senin o denli malca bir oyun oynatmanı açıklayamaz.

İstersen 100 liraya takım kur yine kazanmak için oyna, iki pas yap göze hoş gelen bir atraksiyon yaptır adamlara, bi bi bi ne bilim aq bi hücum organizasyonu önde baskı yaptır açık oynat gerekirse 5 tane yee ama 3 tane at 2 tane kaçır yenil ama alkışlan..

Sorarım sana sen nerde büyüdün nasıl bir futbol gördün çocukluğunda,mahallede de defans mı yapıyordunuz mahallece? Walla biz karşı mahalleye çok maç yaptık hiç hatırlamıyorum "olum bu hafta onların orada oynayacağız defansta bekleyelim gelen topu vuralım gitsin berabere bitirirsek iyi" hiç demedim dememde. Hem küçükken herkes forvet oynamak ister. Sana kim öğrettti böyel futbol oynamayı oynatmayı arkadaş artık vazgeç bundan emin ol ki herkes senden nefret edecek yakında hatta kendi taraftarın bile edecek kendine bi bak aynaya bak. O değilde arkadaş sen ve senin gibilere sorarım kenarda izlerken hiç mi sıkılmıyorsunuz be arkadaş. Bence sıkılsanız futboldan anladığınız içindir siz bi boktan anlamıyorsunuz galiba o yüzden böyle.

Herkes dalgasını geçer makarasını yapar ama Yılmaz Vural gibi adamlar o mentaliteye sahip teknik adamların sayısı artmadıkça bu türk futbolundan daha bi 50 yıl daha bişey olmaz. Buna Nurullah Sağlamı da dahil ediyorum antepte oynattığın futbolun tadı hala damağımızdadır. Eeee sıkıldım aq hadi dağılın kazmalar, kışlık odunlara yol vermeyin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder