10 Ekim 2010 Pazar

Alessandro Del Piero'ya veda=(




Onun için söylenecek o kadar çok şey var ki hiçbir bloğa sığdıramayız hatta sığdıramazsınız göt ister hatta götten de fazlasını ister.

90 lı yılların ortalarında italyada hala en çok taraftara sahip olan torinonun siyah beyazlı takımının ligdeki müthiş başarılarını avrupada da sürdürmesi üzerine o zamanın ilkokul ortaokul çocuklarının sempatisini kazanan takımın; attığı golleri,giydiği 10 numarası,müthiş frikikleri,sony reklamlı mavi formanın en çok yakıştığından mıdır neden o müthiş takımın üstünde olan adam,saygıdeğer demek bana göre az gelir,klas adam,janti adam....
ALESSANDRO DEL PİERO



Bi dortmund deplasmanında attığı bir gol vardır ki ilk hatırladığım gollerindendir ki bu arada kaybedilen bir dortmund finali var ki acısı hala içimizdedir juventuslular olarak, ama olsun aq dortmundun lan juve siker farketmez!!!


Bu adam gol atar,golcüdür,forvettir ama öyle bildiğin golcülere benzemez-karim benzema ile alakası yoktur-öyle bir frikik atar ki sanırsın aq adam eliyle fırlattı sanki ama replayda bakarsın insanlar gibi ayağıyla atmış. Sonra dersin ki aq bu adam böyle atıyorda diğer mallar ne bokuma sahadalar diyerek daha da bir hayran olursun.

Daha fazlasını okanda yazar uygar da yazar bulut da yazar biz hep juvnetuslu olduk ama Alessandro Del Piero her zaman klastır,büyüktür,babadır,vurunca gol sevinci olur.

Ama artık zamanı geldiğinin o da farkında zorlanıyor haliyle bu futbol şartlarında. Ama yine diyor ki varsa frikik 60'ıma gelsem de çağırın gelir atar giderim.

1993 ten bu yana siyah beyazlı formanın her çeşidini giymiş,yaşamadığı şampiyonluk kaldırmadığı kupa kalmamış,an itibariyle serie A nın en çok frikik atan oyuncusu durumundaki önderimiz sezon sonunda futbolu bırakmaya hazırlanıyor. Olsun gardaş biz seni sevdik,türkiyeye gelirsen de memnun oluruz ne sıfatla olursa olsun farketmez baba bekleriz..

Dikmen halı sahada del piero frikik atıyor yavrum yapıştır beee..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder