30 Ekim 2010 Cumartesi

iyiydi lan maç: 1-1

Ekrana bakıyorsun tribünler dolu.Rengarenk..yeşil-beyaz-sarı-lacivert..tabi bu sarı lacivert ankaragücünden geliyor daha bir tuhaf..Zemine bakıyorsun o da iyi hatta türkiyedeki en iyi zemin diyebilirim.Kadrolara bakıyorsun iyi elemanlar var niang ve dia da olsa tadından yenmez gibi..

Neyse bir anda maç başladı fener fena bastırıyor emre tabiri caizse tek başına aq bursa orta sahasının bursa hiçten hallice bir durumda fena döküldü dökülüyo yedi yiyecek derken bir anda verkaç orta-spikere göre pas- çirkin ibrahim öztürkün hatası falan derken top girdi içeri.Burada geçen hafta gaassarayın ön alanda basarak yaptığı müthiş pres ve kaptığı topları da ayağa kısa oynayarak rakibe bezdirme durumundan yola çıkarak fenerin bundan bir ders çıkardığı aşikardı ve bunu da ilk yarım saatte çok iyi yaptı tabi emre olmasaydı bu çok zor olurdu diye düşünüyorum.Ama önemli hatayı golden sonra yaptı fener çünkü aynı performansı önde basmayı zorlasaydı odundan bi dakika önce gelen bursa stoperlerinin çok rahat çıkamayacağı ve alex ve semih gibi bitiricilerle 2. golü bulması içten bile değildi. Sonra ilk yarı sonuna doğru maç denegelendi ve yarıyı fener golü yemeden kurtardı.

Ne diyorduk-biraz cm oynadım 5 dk kadar-heaaa 2. yarı başladı ve 5 dk içinde fenere köteledi bursa.Heaa işte fener 2. bi hata daha yaptı maçı ilk 10-15 dk ayağa paslarla tutamadı ve golü yedi. Bursa golden sonra bi 15-20 dk üstünlük kurdu baskı pres getirdi lafı var ya aynen öyle oldu...baskıyı kess=) 70 den sonra maç öyle bir hale geldi ki bunu lig tv bile ispatladı. Top bi o kalede bi bu kalede olmaya başladı ki heralde herkes dedi ki s.kerim böyle bu ne lan biz atarız alırız onlar dedi biz atarız alırız sonra baktılar maç bitince ikiside 3ün birini aldılar.

Neyse ne bok olduysa oldu işte sonuçta maç 1-1 bitti.Eğer sercan atsaydı maç farklı olabilir miydi olurdu tabi ama daha da önemlisi fenerliler dua etsin önce yobo sonra emre cezalı veya sakat olurlarsa hem hücumda hem savunmada açık ve net sıçarlar üstüne bok yazarlar. Çünkü açık ve net iki maçtır gördük ki yobo müthiş bir adam ve tartışmasız türkiye standartları üstünde bir savunmacı. En basitinden şöyle düşünüyorum bugün ve geçen haftaki iki maçta yobo olmasaydı fener 2 maçta da tartışmasız mağlup olurdu. Ne yapacak edecekler yobo orda olacak yanında kim olduğu önemli değil onunda açığı kapatabilecek kapasite. Emreye gelince onun yaptığını oynadığı oyunu oynayacak oyunu iki yönlü oyunu oynuyacak oyuncu desen şöyle bir düşünürsen
kim var diyorsun ve akla gelecek adam yok gibi nerdeyse haa Necip-Ernst-Selim Teber-Selçuk İnan-Colman ilk aklıma gelenler ama fenerbahçe için müthiş önemi var. Bence artık alex dönemi devre arası kapatılmalı ve aykut artık 4-3-3üne kavuşmalı topuz-emre-özerli 3lüyü yapmalı çünkü özerdeki potansiyeli o da biliyor ki çok sağlam.

2 satırda bursaya...Şimdi herkes diyor ki sercan dedikleri adam bu muymuş gol kaçırıp duruyor ama şunu unutuyorlar o kadar şans alıpta o pozisyonlara bile giremeyenlerin listesine girmeyeyim şimdi ağzınıza sıçtırmayın şimdi. Pozisyon bilgisi çalışarak giderilir ama futbol bilgisi çalışarak olmaz doğuştan enjekte olmuş olarak gelir. Sercan inşallah 3 büyüklere gelmez ve avrupaya gidecek istikarı gösterir buna inanıyorum.Ama Turgay dan bahsetmeden bitirmeyeyim kesinlikle şu an için milli takım için müthiş bir seçenek daha da gelmem davosa hadi dağılın gençlik...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder