28 Ekim 2010 Perşembe

Arda'dan Nihat'a...


Arda Turan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Arda yaptığı açıklamada "uzattım gelmedi mi" dedi. 2012 yılında biten sözleşmesini 1 yıl daha uzatmış. Bana sorarsanız yanlış yapmış, çünkü 2012 de bitseydi bu sezon sonunda kesinlikle transfer olacaktı. Yani kurtulacaktı bu ülkeden medyadan şerefsizlerden vitaminsizlerden çekemeyenlerden ama olsun 1 sene fazladan izleriz.Ama tabi belli de olmaz sezon sonunda teklif gelirse ben yinede gideceğini düşünüyorum.

Şimdi gelelim konunun nihat mallosuyla ne alakası var.Çok alakası var. Çünkü nihat denilen futbol fakiri yılda 3.5 milyon avro kazanıyor ve bu sene olan birşey değil geçen seneden beri bu böyle. Peki geçen sene nihat kaç gol atımış bir bakalım. Geçen sezon oynadığı lig kupa ve avrupa maçlarında toplam 5 gol atmış ve karşılığında 3.5 milyon avroyu cebe indirmiş. Bu sene napmış sadece 2 golü var bu 2 golüde temmuzda uefa elemesinde vikingur takımına atmış sonra fıssss.Peki 2006-2007 den beri hem gaassarayda hem türk milli takımında harikalar yaratan ve türk futbolunun en yetenekli adamı olduğu herkes tarafından kabul edilen-çekemeyenler ve şerefsizler hariç- bir adam yılda sadece 1 milyon avroya oynuyor ve attığı attırdığı kazandırdığı maçın haddi hesabı yok.

Bu veriler durumunda bakıyorum Arda bu yeni kontratıyla yıllık kazancını 2 milyon avroya çıkarmış ve 2 yıl boyunca böyle oynayacak sadece son sezonunda 3.2 milyon alacak o da 2012-2013 yılında o da türkiyede kalırsa alacak.Alırsa da hakediyor ama beş para etmeyen nihat aurelio nobre vs. bu tarz adamlara yıllık bu kadar para ve şans vermek ayıp yazık günah hadi bakıyım aklınıza başınıza alın şimdi dağılın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder