18 Ekim 2010 Pazartesi

Scout

Turgay Bahadır: 15 ocak 1985, boy 1.90, mevki:santrafor BURSA-KARABÜK
Avusturya ümit takımında oynadığı için türkiye için oynayamıyordu. Ancak fifanın aldığı karar ile milli takım için oynama kararı verildi.Hatta bunun üzerine mayıs ayındaki abd kampına da götürüldü. Gçen sezon gösterdiği yüksek performansının ödülünü hem şampiyonlukla hem de milli takımla almış oldu. Ancak bu sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle geride kaldı ancak milli takım arasından önce oynamaya başladı ve bu arayıda değerlendirerek karabük maçında çok iyi oynayarak herkesin kim lan bu milli takım forveti diye sorduğu yerde bende varım dedi. Umarım böyle devam eder.Çünkü direk olmasada milli takım için kadroda alternatif olabilecek bir adam.


İsmail Haktan Odabaşı: 7 Ağustos 1991, mevki:orta saha sağ BURSA-KARABÜK
Bursa A2 takımında oynuyor zaman zamanda ertuğrul şans verdiği sürece lig maçlarında da görev yapıyor. Bu sene 2 maçta oynadı.Karabük maçında volkanın cezası nedeniyle 11 başladı ve gerçekten kumaşını gösterdi bende varım dedi. Patlayıcı özelliği olan bir oyuncu hani vardır ya meşhur fuleli oyunculardan. Şu an için u-20 u-19 takımlarında milli formayı taşıyor. Kesinlikle ümit vaad ediyor.


Batuhan Karadeniz
:
24 Nisan 1991, mevki:santrafor ESKİŞEHİR-İST.BELEDİYE
2008 yılının Aralık ayında İngiliz World Soccer Dergisi, geleceğin 3 yıldız futbolcusu arasında gösterilen bir adam.15 yaşındayken manchester city nin talip olduğu bir adam.Beşiktaş paf takımında 86 maçta 200 küsür gol atan bir makine. Mustafa Denizli lanetinin yüzünden beşiktaş a takımında şans bulamayınca ve saçma sapan bir şekilde 2 milyon euroya eskişehire satıldı. Rıza çok güveniyordu o da kovuldu. Artık hiç istemesede bülent uygunla çalışmak zorunda en azından bir sene boyunca. Çünkü göstereceği performansla sezon sonu bir trasnfer yapabilir. Bu haftaki belediye maçında da çok üstüne oynadılar oyundan attırmak için ama ne olduysa çok olgun davrandı sadece topunu oynadı golünü de attı. Umarım devamı gelir. Oyun açısından problem yok sadece konsantresi bozulmadan devam eder çünkü bu ülke milli takımı için altenatifsiz tek adamdır ve oynadığı sürecede 10-12 yıl durmadan oynar.Sezonu gol kralı bitirmesi dileğiyle.


Özgür Çek: 3 Ocak 1991, mevki:defans ortaha sol G.SARAY-A.GÜCÜ
İlk olarak u-19 avrupa şampiyonasında izlemiştim.Defansın solunda oynuyordu.Lan dedim kim bu çocuk çok hızlı bindirmeleri çok iyi aslında açık oynasa daha iyi oynar dedim. Nerede diye merak ettim o ara hemen maçı anlatan dağhan ırak kendisinin fenerbahçede oynadığını söyleyince yazık dedim ki hiç yanılmadım fener 5 yıllık sözleşme imzalamasının ardından çocuğu özer transferinde ankaraspora verdi o da cortlayınca ankaragücüne geldi. Neyseki kör ümit çocuğu oynatıyor da kendini gösterdi. Bu hafta ali samiyende çok iyi oynadı ve bir de gol attı. Gelecek için vazgeçilmez bir kanat oyuncusu olabilir. 2014 rotasyonunda kesinlikle yer alması gereken bir adam.


Serdar Kesimal: 24 Ocak 1989, mevki: defans orta KAYSERİ-SİVAS
Askerde keşfettiğim ve çok sağlam oynadığını gördüğüm oyunculardan birisidir. Gelince de araştırdım tekrar izledim ve yanılmadım. Almanya doğumlu futbolcu milli takımın aranan stoper eksiğini doldurabilecek ve uzun süre hizmet verebilecek kapasitede.Bu haftada yine savunmada verdiği güvenin yanında attığı gollede takıma katkı verdi. Hollanda maçıyla kadroda olmasını beklediğim eleman.


Onur Bayramoğlu: 4 ocak 1990, mevki:orta saha BEŞİKTAŞ-MANİSA
İki yıl önce transferi duymuştum sonra takip ettim araştırdım. Kendisini Kakaya falan benzetiyorlar bunları okuyunca dedim ki oha aq biz ne adamlar gördük falan derken manisa maçında sadece 15 dakika oynamasına rağmen herkes tarafından ulan bu çocukta birşeyler var denmesine sebep olacak kadar iyi bir kumaşı olduğunu göstermiştir. Son olarak A2 takımında hocası olan sergende yaptığı açıklamada onurun tabatadan çok çok iyi olduğunu hatta onunla karşılaştırılmayacak kadar iyi olduğunu söyleyince bugün medyada yer buldu. Umarım devamını getirir tabi bu kendisine bağlı olduğu kadar schusterede bağlı eminim ki böyle gelecek vaat eden bir adama tabataya verilen şans verilmelidir ki tabata bu sene süre aldığı 11 başladığı maçların hangisinde iyi oynamıştır tabi ki hiçbirinde. Toni Kroosun 1990 doğumlu biri olarak alman milli takımında 11 başlamasını düşünürsek düşünmeye devam edelim..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder