26 Ekim 2010 Salı

Öççimmerin ruhu lan bu!

Yine o iş başında ruhu geri geldi, memleketine tur attırdı..This is ÖÇÇİMMER!!!

Daha geçen hafta değil ondan önceki hafta daha doğrusu milli maçlardan önceki hafta gaassarayın 2-1 deviren demir çelik fabrikasını gibi sağlam bir takım olan, forvetinde çoğu kişi tarafından türkiyedekilerin çok üstünde olduğu söylenen hatta yetmezmiş gibi hadi türk yapalım da milli takımda oynatalım denilen Emenike olan,9. haftasını geriye bıraktığımız spor totoş süper liginde gaaassaray ve fenerin üstünde olan nese daha da uzatmayım karabüksipor bugün itibariyle fenerbahçemizin önce şampiyonlar liginden sonra uefa kupasından düşüp ama 1544 yıldır alamadığı ziraat türkiye kupasından elendi.Haaa elenmiş olabilir ama kime elendi işte burada bir dakika dedirten bi durum var..

Gruplara kalma maçında karabük, beypazarı şekerspora normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarda 7-6 yenilerek kupaya veda etti.

BEYPAZARI ŞEKERSPOR: 1 - KARDEMİR D. Ç. KARABÜKSPOR: 1
Stat: Beypazarı Şehir
Hakemler: Ercan Hellaç, Hakan Atilla Gökbilgin, Ömer Faruk Yeşil
Beypazarı Şekerspor: Önder, Erhan, Serkan Sevinç, Serkan Pala, Ali, İsmail, Salih (Dk. 79 Temin), Caner, Selahattin (Dk. 77 Burak), Aykan (Dk. 61 Hüseyin), Coşkun
Kardemir D.Ç. Karabükspor: Bülent Ataman, Engin (Dk. 72 Muhammet), Birol, Mehmet, Şenol (Dk. 63 Hakan Özmert), Ferdi, Bülent Bal, İlhan, Murat, Hakan Söyler, Angelov (Dk. 78 Yasin)
Goller: Dk. 75 İlhan (Kardemir Karabükspor), Dk. 86 Serkan Sevinç (Beypazarı Şekerspor)
Sarı kartlar: Dk. 34 Salih, Dk. 76 Serkan Sevinç (Beypazarı Şekerspor), Dk. 25 Mehmet, Dk. 70 Engin, Dk. 79 Hakan Söyler, Dk. 84 Birol, Dk. 102 İlhan (Kardemir Karabükspor)

Edinilen bilgiye göre Mr. Öççimmerin maçtan bir gece önce fenerbahçeli rambo ve kim olduğu bilinmeyen bir bayanla ile birlikte statta yattığı ve enteresan bir şekilde deney tüpleri ve kimyasal maddeler vs. türden malzemelerle kaleler içinde ve orta alanda bazı deneyler yaptığı öğrenildi.Ayrı yeten bu da yetmezmiş gibi tribünlerde öççimerin verdiği dersleri 2,3,4,5. kez alan ve hala geçemeyen bazı öğrencilerden oluşan erdem adındaki bir delikanlının önderliğinde yaklaşık 1000 kişilik bi grubun tribünlerde yer alması takımı sonuna kadar hayvani bir şekilde çarşının desibel rekorunu kıracak şekilde tezagüratlarla desteklediği öğrenildi.


Maç sonunda açıklama yapan beypazarı şekerspor takım antrenörü, "öççimmeri dün gördüğünü ama konuşmadığını ancak yinede ne yaptıysa takım içindir bence olayın caiz olduğunu düşünüyorum" dediği öğrenildi. Bu olayı duyan bursasporun önümüzdeki hafta oynanacak manchester maçı için öççimmere teklif götürüp götürmeyeceği şimdi merakla bekleniyor!!!

KAYNAKLAR

www.kimyaevi.org
www.ntvspor.net
www.vikipedi.org
www.fizy.com
www.mynet.com
www.turkceadultunkraliburdaalayinaporno.com
www.sikimdenasagiyilmazvural.net
deney föyü
mortimer genel kimya
yüksel sarıkaya fizikokimya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder