22 Ekim 2010 Cuma

ccc JUVENTUS ccc

Salzburg:1-Juventus:1
Goals: Svento (36th), Krasic (47th).

SALZBURG: Tremmel; Schewgler, Afolabi, Sekagya, Hinteregger; Zarate (Jantscher 81st), Schiemer; Mendes Da Silva (Leitgeb 51st), Pokrivac; Svento, Wallner. Reserves: Walker, Dudic, Agustinussen, Jantscher, Hierlander, Leitgeb, Boghossian. Coach: Stevens.

JUVENTUS: Manninger; Grygera (Motta 78th), Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Martinez (Melo 63rd), Marchisio, Sissoko, Pepe (Krasic 45th); Del Piero, Amauri. Reserves: Storari, Motta, Legrottaglie, Melo, Krasic, Giandonato, Giannetti. Coach: Del Neri.


Siyah-beyazlı ekibimiz uefa avrupa ligindeki 3. maçında gruptaki 3. beraberliği aldı ve gruptan çıkma umutlarını devam ettirdi ama bizim eyübün 300-500 hayallerini yıktı. Burada eyübün dün geceden gelen bir cenabetliği söz konusu var ya neyse..Üzülme lan eyüp!!!

Maça gelince yayın olmadığı için özetten izlediğimiz kadarıyla Krasiçin ne kadar etkili bir adam olduğunu tekrar görmüş olduk. 2. yarıda eyübün umudu olarak oyuna girdi hemen golünü de attı ama yetmedi arada kaçırdı bir tane ama oyuna yüzde yüz etki etti. Quaglierallaya gelince o da yoktu bugün eksikliği hissedildi. Oynasaydı sonuç farklı olabilirdi değil olurdu diyorum. Son söz tabiki del piero reise; Baba büyüksün..Bi frikik salladın yine ama olmadı olsun..

1 yorum: